Mennyire fáj ez első szemöldök kiszedetése? 14/L
Figyelt kérdés
Nincs erős szőrszálam2010. júl. 26. 20:08
1/14 anonim válasza:
az mindig fáj,én kozmetikusnál,gyantáztattam,az még tűrhetőbb volt,mert keveste kellett utána szedni,de az összes csipesszel rohadtul fáj
3/14 anonim válasza:
hát én szemöldökszedésnél folyamatosan a halálomon vagyok:D minden szálnál valami visító hangot adok ki xDDD a környéken már senki nem vállal el(kozmetikus) xDD
4/14 anonim válasza:
én lassan 10 éve szedetem már meg sem érzem.Tűrőképesség meg kedv,na meg elszántság kérdése.
5/14 anonim válasza:
Először furcsa volt, de el lehet viselni (szerintem). Mondjuk nekem sem erősek a szőrszálaim, valamelyik szinte magától kijön.
6/14 anonim válasza:
én kozmetikusnál csináltatom és kb bőgni akarok folyton XD alig bírom visszatartani..
7/14 anonim válasza:
pont ugyan annyira mint a második vagy harmadik vagy akár a háromszázkilencvennyolcadik
8/14 anonim válasza:
az elsö az fáj de türhetö.. aztán már csak jobb:)
pár alkalom után megse éreztem:D
15L
10/14 anonim válasza:
Ne aggódj, főleg, ha nem erősek a szőrszálaid, nem fog fájni nagyon!:)
Nekem nagyon erősek, mégsem halok bele a fájdalomba, úgyhogy kitartás!:D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!