Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk!? Van úgy még valaki,...

Fiúk!? Van úgy még valaki, hogy gyerekként nagyon csúnya volt és felnőtt korára, sármos, jóképű lett?

Figyelt kérdés

Én valóban kimondom, hogy egy gusztustalan, igénytelen, kifejezetten csúnya gyerek voltam, és ez egészen 16 éves koromig nem is változott.

Kövér voltam, amivel még nem is lett volna baj, ha az alkatomnak megfelelő ruhákat hordok és megfelelő frizurát vágatok stb. De nem így volt. Megsemmisítettem az összes létező képet, ami akkoriban készült rólam, mert nem akarok emlékezni rá. Visszagondolva, undorodom magamtól, ha az akkori küllememre gondolok. Kövér voltam, vonalzó hajam volt és még zsíros is ráadásul, pattanásos voltam, sárga volt a fogam, tokám volt, büdös lábam, és izzadtságszagom stb. stb.

Most 20 évesen már végre elmondhatom, hogy sármos vagyok és végre az is megesik velem, ami még soha, hogy a lányok megfordulnak utánam.

EZ NEM ÖNFÉNYEZÉS. Légyszíves ne vegye senki annak.

Normalizáltam a kinézetemet. Fogytam, de nem lettem vékony sem kigyúrt. Stílusosan, változatosan öltözködöm a legmárkásabb ruhákba. Kéthetente járok fodrászhoz és nagyon szuper a frizurám, ápolt vagyok, igényes és az akkori énem már csak a múlt. Fantasztikus, hogy mire idősebb lettem, felnőtt, - milyen változásokat hozott nálam. 180 fokos fordulatot vettem az elmúlt 10 évben és nagyon jól érzem magam így. Tökéletes ellentéte vagyok az akkori önmagamnak.

Már csak arra kell rávennem magam, hogy elmenjek edzőterembe. Bár így sem panaszkodhatok, szeretnek a lányok, na...

Köszi a válaszokat.

20/F

2020. jan. 21. 21:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Velem hasonló volt. Gyerekként és fiatalként nem voltam valami szép, aztán viszont lényegesen csúnyább lettem. F
2020. jan. 21. 21:31
 2/26 anonim ***** válasza:
Háát majdnem így vagyok ezzel én is, csak én gyerek koromban is ronda voltam meg most is az vagyok.
2020. jan. 21. 21:34
 3/26 anonim ***** válasza:
19%

Te egy igazi looksmaxer vagy baratom, incel-bol slayer.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

2020. jan. 21. 21:37
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Még valaki, aki a "legmárkásabb" ruhákban érzi csak stílusosnak magát..
2020. jan. 21. 21:46
 5/26 A kérdező kommentje:
Négyes! Nem. Csak az ezeöccá forintos kínai pólókban meg nadrágokban úgy nézek ki, mint egy falusi raj gyerek. Inkább öltözöm a Zara és Bershka stb. ruhákból és legalább jól nézek ki. Ezek nem csak árban magasabbak. Minőségben és stílusban is.
2020. jan. 21. 21:48
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Off: ez szép és jó, gratulálok. De attól ,hogy márkás ruhákban jársz nem lettél több, mármint szerintem egyáltalán nem számít a kérdésben/az életben az ,hogy márkás-e vagy sem a ruhád.

Nekem turis ruháim vannak nagyrészt "ócóért"+ általam átalakított darabok. Aztán még is mindenki dícséri, hogy mennyire rohadt jók. Szóval nem ezen múlik.

Bocs, de muszáj volt ezt megemlítenen, szúrta a szemem.

L

2020. jan. 21. 21:53
 7/26 anonim válasza:
94%
Akkor szúrnám tökön magam, ha ahhoz hogy jól érezzem magam, legmárkásabb ruhákat kéne hordanom és kéthetente fodrászhoz járni.
2020. jan. 21. 21:56
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Legnarkasabb ruhak: zara meg bershka :D azigen ocsem xdd
2020. jan. 21. 21:57
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem azért járok 2 hetente fodrászhoz, hogy jól érezzem magam, hanem mert a hajstílusom ezt követeli meg.
2020. jan. 21. 21:59
 10/26 anonim válasza:
93%
Két hetente fodrászhoz? Nem unod még? XDD Én sznobnak tartom az ilyen túlzottan is magával foglalkozó, tökéletességre törő "férfiakat".
2020. jan. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!