Hogyan lehetnék vonzóbb?
Sajnos a tél beálltával teljesen elvesztettem a frissességem, fáradt vagyok, nyúzott és nem érzem magam vonzónak...:/
Ez azt eredményezi, hogy a határozottságom is felszívódott, rossz a közérzetem, főleg a külsőm miatt.
Fontos leszögezni, hogy ez ki kezdte az önbizalmam is.
Hogyan dobhatnám fel magam? Lehetnék üdébb?
Már sminkelni sem sminkelek, mert azt látom semmi hatása... Sőt, csak rosszabbul festek tőle.
A hajam is ugyan ez, nem is tudom mit lehetne vele kezdeni...
Minden tippet nagyon
hálásan fogadnék.
(Sötétbarna szemem van, a hajam szintén barnás és derékig érő. 160 cm és normál - sportos, homokóra testalkatú vagyok)
menj el vérvételre. úgyis évente egyszer elkell menni. lehet vitamin hiány, vashiány...
egészséges étkezésen, sporton kívül nem nagyon tudsz mit csinálni :/ szedj vitaminokat, ha súlyos menj el orvoshoz... de én is alig várom hogy vége legyen ez az örök sötétség és hideg idő lehúzza az ember kedvét nagyon
Minden nap lazacot eszek nyersen,h ne legyek depis. Nagyon feldob,ahhoz kepest eddig milyen kedvem volt telen. Jot tesz a bornek meg hajnak is az allando haleves. Minel tobb tengeri halat egyel. Jarj futni a termeszetbe. Az is feldob.
De az omega 3 hianyod meg vitaMinhianyod kezeld potadsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!