Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Hogy jó nők maradjatok/va...

Nők! Hogy jó nők maradjatok/vagy mégjobbak legyetek, szépségápolást olcsóbban, otthon egyedül Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Olvastam hasonlót de ott csak az árakról volt szó. Én körmömet magamnak készítem,hajat nem festek csak ápolom. Kozmetikus nagyon ritkán,hisz magamnak is ki tudom tisztitani nem problémás a bőröm. A szemöldököm megtetováltattam egy természetesebb hatású tetkó típussal így azt csak frissíttetem. Nem költök szemöldökporra. Mennyiből DE legfőképp hogyan oldjátok meg az otthoni szépülést,karbantartást :D magatoknak? Mozogni otthon szoktam,ruhákra én is költök: NY,H&M,C&A,KIK

L

2020. jan. 4. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#7-es: meg szabad kérdezni, milyen receptek alapján?
2020. jan. 4. 18:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösziii :))) Ez a receptes tok jo! De szappant fozni,sampont keverni nem szoktam! Nem tudok :( abbol Balea-tol a Syoss-ig amihez kedvem/pénzem van jöhet. Szőrteleníteni IPL géppen otthon is lehet.
2020. jan. 4. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Arcápolást egy trióval végzem, amiben micelias lemosó, hidratáló arckrém es egy szérum van, azonos márka. A hidratálóval a dekoltázst is.

Néha kap pakolást, arcradírozás frottirral, vagy puha kefével. Utálom a bolti bőrradírokat, taszít az állaguk, belemegy a hajamba, alig bírom lemosni macerás.

Hajamat nem festem, mert erzékeny a bőröm, és tetszik, jóláll az eredeti hajszínem. Néha balzsamozom, vagy leolajozás után mosom meg. Hosszú haj, hajvégápolót használok rá, és kontyot készítek, vagy masképpen de összekötöm.

Körmözni nem körmözök, viszonylag rövidre vagom, mert úgy ügyesebb a kezem en folyton kreatívkodok. Nem lakkozom, mert ha megsérül valahol, vagy nem tökéletes, akkor elindul egy ördögi kör, és nem tudom abbahagyni a lakkozgatást, tiszta ocd..

Lábápolás ecetes es szappanos áztatás, alapos pedikűr havonta, igazítgatás folyamatos, levagom a körmöt kicsit reszelgetem puhítom.

Testápolót nem, hanem egy olcsóbb hidratáló krémet használok testre, es véletlenül sem naponta. Amikor latom hogy száraz a combom akkor az egész testem bekenem vele. A kezemet alkaromat úgy kétnaponta bekenem kézkrémmel. Bőrradírt nem használok, ha valamim sprőd, frottír, kefe vagy ultraderm kéztisztító! Bizonyám! Ajánlom!

Smink ahogy kedvem van, egy ideig minden nap sminkelek, aztán napokig nem.

Fele sminkcuccom márkás fele olcsó, attól függ mi válik be. Nagyon jókat talalok kínaiban is, de a márkásért sem sajnálom a pénzem ha az a jó. Tudnék mesélni, hogy van nekem többezres rúzsom es 300ft-os alapozóm is egyazon sminkben.

Parfümöt egyet használok amíg el nem fogy, max kettőt, ha úgy alakult hogy kaptam, de venni nem veszek.

Régen évekig egy márkát használtam, sajnos már nem kapni itthon, de nem is rendelek mert nagyon drága már a mostani pénztárcámhoz.

Hónaljra egy férfi stiftgélt használok, mert az vált be, es az illata nem durva. Összesímul a parfümöm illatával.

Fogápolás elektromos fogkefe, félévente doki ránéz.

Nagyon szeretek nedves frottír kesztyűvel/ronggyal tusolni.

Nagyon szeretek szappannal tusolni, tusfürdőktől nem tudom annyira tisztának érezni magam. Volt hogy inkább flora szappant valasztottam. Semmi panaszom nem volt utána. Kezet is azzal mostam rühellem a folyékony szappant.

Jahh szemöldökgyanta, bajuszkagyanta, többi szőrt borotválom.

Szerintem nem hagytam ki semmit. :)

2021. aug. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!