Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Hogy jó nők maradjatok/va...

Nők! Hogy jó nők maradjatok/vagy mégjobbak legyetek, szépségápolást olcsóbban, otthon egyedül Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Olvastam hasonlót de ott csak az árakról volt szó. Én körmömet magamnak készítem,hajat nem festek csak ápolom. Kozmetikus nagyon ritkán,hisz magamnak is ki tudom tisztitani nem problémás a bőröm. A szemöldököm megtetováltattam egy természetesebb hatású tetkó típussal így azt csak frissíttetem. Nem költök szemöldökporra. Mennyiből DE legfőképp hogyan oldjátok meg az otthoni szépülést,karbantartást :D magatoknak? Mozogni otthon szoktam,ruhákra én is költök: NY,H&M,C&A,KIK

L

2020. jan. 4. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Kb. ingyen, ezt úgy hívják, hogy önbizalom. Némi arcradír, szőrtelenítés, szempillaspirál, szájfény.
2020. jan. 4. 12:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Szempillám eredetileg mélybarna de azt feketére szoktam festetni magamnak nem tudom vakon félek begyulladna. Na ezt 2 havonta 900-1000 ft. A körmöm hajam már én is meg tudom itthon csinálni. Pl havi 750 ft alatt megáll az anyag ktg a géllakkomra,viszont körmösnél 4200 ft.
2020. jan. 4. 12:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Bármilyen tippnek még szívesen örülnék,ti mit hogy mennyiből csináltok meg otthon magatokon? A bőröm nem aknés hála az égnek.
2020. jan. 4. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Amit én otthon / olcsóban próbálok megoldani:

- körmömet itthon készítem magamnak, nem rakatok gélt, műkörmöt - lereszelem, lakkozom, ápolom a körömágybőrt

- nem szolizom

- nem festetem a hajam - BioHairbe elmegyek kéthavonta, ha esetleg valami nagyon puccos program van, akkor havonta... kb. 4000 Ft, mert rövidebb a hajam

- kozmetikushoz egyelőre nem járok, de lehet, majd elnézek, mert problémás a bőröm... egyelőre magamnak csinálom itthon (arcmaszk, tonik stb... egyedül az arckrémem drágább, mert az problémás bőrre van, és eddig ez vált be a legjobban) szőrtelenítést itthon csinálom magamnak (borotva), szemöldökömet is magamnak csinálom itthon (mondjuk szemöldökceruzára költök, de az is olcsóbban kijön, mint kozmetikussal csináltatni mindig)

- turkálóba járok ruhát venni

Amire többet költök, az a smink (szeretek sminkelni), edzés (inkább költök személyi edzőre, de biztosra akarok menni abban, hogy jól csinálom és nem cs.sz.m tönkre a gerincemet, inaimat)

2020. jan. 4. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hajamat festem, azt magamnak csinálom.Bár idén az is lehet, hogy maradok a természet es színénél, abbahagyom. A smink cucc sokáig elég, napi szinten csak szempillaspirált és szemceruzát használok, mást nem. Arcomra heti egyszer elég a radír+tonik, érzékeny a bőröm. Havi egyszer gyantáztatom, festetem a szemöldököm, ez kicsit több csak, mint egy ezres.

Ezenkívül rengeteg vizet iszom, próbálom kipihenni magam, sokat gyalogolok.

2020. jan. 4. 12:32
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Hajat én sem festek. Körmöshöz nem járok, régebben jártam, és bárki bármit mond a zselé lakk is tönkreteszi. Így néha magam kilakkozom sima lakkal, de nem mindig.

Az arcbőröm szép, kozmetikushoz nem járok, drogériás cuccokkal ápolom. Sminkelni minimálisan szoktam hétköznapokra, szemöldök, szempilla festés mivel szőke vagyok, kicsi rúzs. Alkalmakra mehet több smink.

FÉnyvédőt mindig használok. Szoliba nem járok, akkor sem járnék, ha nekem fizetnének érte.

Kondi terembe járok, egy viszonylag drágábba, a ruházkodást általában C&A, H&M és hasonló helyeken oldom meg.

2020. jan. 4. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken felul

Magam fozom a szappanom amivel furdok

Sajat magam keverem a samponom balzsamom testapolom napvedot de tudok ajakzsirt is kesziteni

2020. jan. 4. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából leírtak mindent előttem, én is magamnak csinálok minden szépségápolási dolgot. Ma már a Youtube-ról gyakorlatilag bármit meg lehet tanulni. De szeretem a Pinterest alkalmazást is, lehet ott is csomó szájbarágós szuper módszert meg olcsó alternatívákat találni.

A vásárlással kapcsolatban tudok még pár tippet mondani. Keresni kell folyamatosan az akciókat. Nem szezonkor kell megvenni az aktuális évszaknak megfelelő ruhákat hanem amikor már szezon vége van és készletkisöprés van mindenhol. Így szoktam például kabátot, csizmát venni 15 ezer helyett 2-3 ezerért.

Ugyan ez kozmetikai cuccoknál is (meg úgy kb mindennél). Ahelyett, hogy megveszed minden hónapban akár van rá akció akár nincs érdemes inkább 50%-os leárazásnál venni 2-3 darabot belőle.

2020. jan. 4. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A szőrtelenítést megoldom magamnak kB 10 éve gyantazok itthon. Max a honaljamat csináltatom meg kozmetikussal, ha sürgős.

A szemoldokomet én szedem és festem. Az arcra való kencék is rendelkezésre állnak.

A kormeimet meg csak manikűrözöm. Nem lakkozok egyáltalán. Láb dettó. A lábamra szoktam használni ilyen hamlasztó zoknit.

Egyébként nem ezektől leszel jó nő. Max csak igényes, ápolt.

A jó nőség belülről fakad.

2020. jan. 4. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A szortelenitest itthon megoldom (gyanta+ borotva)- borotvafej 7-8 havonta 2000, gyanta (arc,has,kar) evente kb 2000.

Legyen eves szinten 5000 Ft

Arctisztitas

Barmilyen olcsobb, sajatmarkas lemoso, radir stb jo, a lenyeg, hogy legyen egy jo minosegu krem, amivel utoapolsz.

+csodat tesz a soszappan es az etkezesi citromsav (kristalyos)

Kremmekel,mindennel ez evente 25.000 Ft (DE, tenyleg jo/dragakremet hasznalok).

Köröm

Nem szeretem, ha valaki piszkalja a kormeimet.

Roviden hordom oket, hetkoznapokban max nemi szintelen v nude lakkot hasznalok

Legyen èvi 1500 Ft

Sport:

Par eve vettem egy par sulyzot, azokat hasznalom

+youtube videok

+sok kerekparozas, seta ( a terdemet baleset miatt nm terhelhetem, de pl a futas is ingyen van (ok, egy futocipo min. kell))

Sminkcuccok

Itt sajnos nem vagyok nagyon "bugdet"- alapozobol es bb krembol az osszes drogeriasat kirobaltam, sajnos 99%-tol pattanasaim lesznek, igy egy kozepes kategoriaju, viszonylag dragabbat hasznalok ( 5000/felev)

Evente 10.000 ft

( szemoldok: 450 ftos ceruza, szempilla: 1500 spiral, 2000 ft szemhejtus. Szemhejpudert nem hasznalok)

Illetve, imadom a Jeffree Star ruzsokat, de nem havi rendszeresseggel veszek, csak, ha valamelyik arnyalat NAGYON tetszik-illetve, nem letszukseglet :)

2020. jan. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!