Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kor, amikortól "gáz" otthon laknia egy fiúnak?
Amikor már elvárható lenne, hogy vagy lakótársakkal
vagy egyedül, de anyucitól messzebb kerüljön?
Szerintem olyan 30 éves kor fele már az.
2019. szept. 24. 23:30
2/22 A kérdező kommentje:
30? Én 25-re tenném bőven.
Miből? Hogyan szerezzen annyi pénzt 25 éves korára, hogy "fussa" egy saját - normális, nem kunyhó, nem putri, nem a Pál utcai fiúkból ismert Nemecsekék gangos bérház lakása - ingatlanra? Ja, vegyen fel egy elcseszett hitelt amit fizethet egyedül örökre?
Vagy menjen albérletbe? Az méginkább viszi a pénzt, ráadásul alap beugró a kaució az elején. Egyedül nem is fogja bírni. Hacsak nem ilyen Mr.Softwefejlesztő aki milliót keres "alapjáratba".
2019. szept. 24. 23:35
Amíg nem egy nagy gyerekként él otthon addig nem gáz semmilyen korban. Ha főz, mos,takarít, bevásárol, segít otthon, független anyagilag, belead az anyagiakba akkor senkit nem fog zavarni. Hiába él valaki külön ha egy rántottát nem tud megcsinálni vagy hazahordja az anyjának a szennyest. A "mamahotel" csak akkor zavaró ha tényleg egyáltalán nem önálló a férfi. Persze nyilván legyen rá reális esély, hogy rövid időn belül össze lehet vele költözni külön. De amíg érett, önálló ember akinek nem anyuci mossa a gatyáit meg viszi ágyba a reggelit addig nem gáz.
2019. szept. 24. 23:38
5/22 A kérdező kommentje:
4-es szerintem elég jól megfogalmaztad és kicsit el is gondolkodtatott...
6/22 A kérdező kommentje:
#3: Miért ?Nem lehet kifizetni lakótársakkal egy lakást közösen és ott élni? Ne mondd már.
"Lakótársakkal" élni szerintem rosszabb, mint a családdal. Kivéve ha baromi nagy lakás van és szinte sosem látod a "lakótársakat". Meg mitől különb az, mintha otthon élne? Ugyanúgy nem önálló, csak itt nem olyanokkal osztozik akiket szeret hanem random idegenekkel akikkel egymást ölik minden probléma miatt "Az a Totya dolga lett volna!!!!44!!4"
2019. szept. 24. 23:44
Engem egyébként a lakótársak jobban zavarnának. Nem mindegy, hogy 2 szülőt kell kerülgetni akik 10-kor már alszanak vagy 3-4 lakótársat akik hajnalban még üvöltenek és képtelenek rendet tartani. Főleg mert ha mondjuk 3-an akarnak összeköltözni akkor a 3 szobás albi kb annyi pénz mintha egyedül élnének, tehát inkább szoktak 3-an 4-en egy egy vagy két szobás albiban összezsúfolódni. Ami azért már kellemetlen és nagyon nem hiányzik oda még egy barátnő is plusszba (vagy mondjuk több ha a többiek barátnője is éppen ott van).
2019. szept. 24. 23:45
25. Igazából onnantól,mikor egy felnőtt embert dedósként kezelik otthon.
2019. szept. 25. 00:00
Kérdés hogy kinek a szemében gáz ez, és miért érdekel egyáltalán mások véleménye. Sokkal gazdaságosabb a szülői házban élni, ha adottak a lehetőségek és jó a családi légkör, ahelyett hogy valami idegen felbérlőnek tömnéd ki a zsebét, csak azért hogy elmondhasd milyen nagyfiú vagy hogy már különköltöztél. Persze ez nem jelenti azt hogy otthon ne vegye ki az ember a részét a dolgokból, és mellé fontos megtakarítást is építeni, ami később bármire jól jöhet.
2019. szept. 25. 00:10
Kapcsolódó kérdések: