Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercing nagy...

Mellbimbó piercing nagy mellben is jól mutatna?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék mindkét mellembe ékszert, de félek hogy nem mutatna jól. És neten jóformán csak kicsi feszes mellű lányok képeit találni. :( C-s melleim vannak, közepesen nagy bimbóudvarral.

Esetleg van valakinek ilyen téren tapasztalata?

2020. jan. 2. 00:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, kettő, D-s mellekben. Volt olyan partnerem nem volt oda érte, és volt aki imádta. Én szeretem őket. Titánnal szúrattam, a gyógyulási idő nem volt vészes. Az első hirtelen felindulás volt, a második miatt pedig csak azért mentem Pestre(180 km). Ha neked tetszik, szard le mit gondolnak, magadnak, magadra csináltatod, nem a nagyvilágnak :D
2020. febr. 4. 22:09
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
A C nem nagy, inkább közepes. Szerintem simán jó amúgy, de nyilván ha lefele mutatnak a bimbók, az ember nem akarja hangsúlyozni őket (emiatt számít a lógás). Én személy szerint azért nem csináltattam, mert félek hogy átüt a pólón.
2020. aug. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!