Mi a véleményetek a mellbimbó piercingről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ha nő hordja és mi ha férfi2019. nov. 15. 15:00
1/9 anonim válasza:
Egyik gusztustalanabb, mint a másik. Haver mesélte, hogy megismerkedett egy kedves, okos lánnyal, de mikor kitapintotta a köldökpiercingjét, elfogta az undor, és menekülnie kellett, nem tudta legyűrni a viszolygását. Azt mondta, a fülbevaló nem zavarja, de ettől feljött a gyomorsava, és minden vonzalma törlődött...
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem vagyok oda a piercingekért, de valamiért szerintem a mellbimbóban szexi :D Magamon viszont nem tudnám elképzelni.
5/9 anonim válasza:
Férfin gusztustalan, de nőkön szép.
7/9 anonim válasza:
En lany vagyok nekem volt csak nyaron kivettem egy napra es osszeforrt de megyek is ujracsinaltatni:) imadtam es a parom is, de kell hozza hogy szep formas melled legyen, ha nincs akkor nem ajanlom
8/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, se pasin se nőn. De a párom például imádja és szerinte nagyon szexi.
Én személy szerint viszont már a füllyukasztást se viseltem valami jól (néhány éve lett csak kilőve a fülem).
9/9 mikeXxX válasza:
Bár kevés helyen szeretem piercinget látni de szerintem ha egy nő hordja a mellében az szexis és jelzi is vele szerintem hogy kicsit extrémebb az a valaki szexuális téren ( ezt tapasztaltam eddig ) de egy férfin szerintem nem szép és ratyis . 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!