Mellbimbó piercingről van tapasztalatotok?
Nem kell aranyból. Orvosi fémből bőven elég, enyém is olyan volt.
Igazából bárhol megcsináltadhatod, ahol elvállalják, és jó helynek számít. Nekem nem igazán fájt maga a szúrás, az enyém hamar is gyógyult, de olyan 3 héttel számolj minimum, embertől függ. Az utókezelésre figyelj oda, mosakodáskor, öltözködéskor szintén és akkor nem lesz baja.
para, ha beleakad valami.
nekem nincs amúgy
gondolom marha fájdalmas
bp-n swastika tattoo-t nagyon merem ajánlani
Én Szegeden csináltattam, a wwitch tattoo-ban. Nem tudom hova valósi vagy. Őket nagyon tudom ajánlani.
Én egyszerre nekivágtam mindkét mellem szúrásának. Őrületesen fájt. De komolyan. Szúrtam előtte már magamnak köldök pc-t, van tragusom, industrial, nyelvpc, tetoválás. Hát, ez túltett mindenen. A szúrás napján este is szörnyű volt. Csak feküdtem a hátamon és éreztem h fáj, nem tudtam aludni. Egy-két hét alatt totál okés lett a helyzet. Nem fájt, csak ha véletlen beleakadt valamibe.
Már kivettem, kb 1 évig volt meg. Főként, mert nem szeretek melltartót hordani, s így elég gyakran kukucskáltak minek eredményeképp jó sokan megbámultak. De nagyon jó élmény volt. Szerettem bimbó pirszingesnek lenni. Én ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!