Mellbimbó piercing nagy mellben is jól mutatna?
Nagyon szeretnék mindkét mellembe ékszert, de félek hogy nem mutatna jól. És neten jóformán csak kicsi feszes mellű lányok képeit találni. :( C-s melleim vannak, közepesen nagy bimbóudvarral.
Esetleg van valakinek ilyen téren tapasztalata?
Én csak gondolotam egyet, hogy miért ne, és megcsináltattam. Sajnos egyikből ki kellett venni, de azt is újraszúrattam, csak nem vízszintesen, hanem függőlegesen :)
Gondolj egyet és csináltasd meg ;) Új év, új piercing =)
Nagy melleim vannak, és nekem is van mellpiercingem mindkettőben. Szerintem nagy mellben még jobban áll, mint kicsiben. Sőt, mivel nekem a bimbóm is elég nagy, tágítottam is már, most egy 3 mm vastagságú egyenes szárú piercing van benne.
Szóval, szerintem bátran csináltasd meg! Ja, és a szoptatást tényleg nem befolyásolja, annyi, hogy szoptatás előtt ki kell venni.
30/L
Gyógyulásnál sajnos nagyon erősen megrántottam. Beleakadt egy anyagszál amikor vettem le a pólóm, és szó szerint megtéptem vele. Vadhús, kezeltem rendesen, de onnantól nem bírta a bimbim. Inkább kivettem és ápolgattam.
A másik oldali is kapott pár rántást, de nem ekkorát :) Meg azóta a jobb oldalin tágítottam is kicsit. A bal lassan másfél éve lett újra szúratva függőlegesen, azóta kutya baja. Még tervezem, hogy mindkettetőt keresztezem egy másikkal. Így újra szimmetrikusak lesznek. Nekem a szoptatással nem lesz baj, mivel férfi vagyok, viszont női ismerősömnek van, és gyerkőc is jött, és neki azt tanácsoltam, hogy klipszesre (mint pár septum ékszer) váltson és szopi előtt és után fertőtlenítse az ékszerszárat és a mellbimbót is. Semmi gondja nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!