Nektek hany nap utan kezd el szaglani a honaljatok, ha nem furodtok?
Én két naponta fürdök, nem amikor már büdös vagyok.
Kor, nem
Gyuri vagyok, ne fürgyél le
Alapvető a mindennapi tisztálkodás. Ha úgy van, én napi kétszer is simán megfürdök.
Néha kihagyok egy estét, mert mondjuk be vagyok állva mint a jóisten, de akkor reggel fürdök meg.
Beszrt a bojler, 3napig a mínuszokban nem volt víz, mire megszerelték+felfűtötte a vizet. Nagyon jó program😅
Állítólag nem volt rossz szagom, de nem szívesen ismételném meg.
Elmagyarázom neked, mi alapján döntöm el, hogy mikor érdemes fürdenem.
Télen, és hűvös időben naponta egyszer fürdök le, általában a munkahelyemen. Ilyenkor otthon már nem állok a zuhany alá.
Nyáron a több izzadás miatt -napi két-háromszor kell tusolnom, hogy a jó közérzetem megmaradjon.
És itt jön az apropó, a közérzetem rossz, ha nem fürdök le.
Mondok egy példát: Valamelyik nap nem dolgoztam, mert orvosnál voltam felülvizsgálaton. Hazamentem, minden ok, este egyszer csak a hajamhoz nyúlok. Teljesen más volt a fogása, éreztem, hogy olyan zsíros. Azonnal leesett, hogy aznap nem fürödtem még, és emiatt van ez. Rögtön be a zuhany alá.
Szóval én nem szag alapján döntöm el, hogy mikor fürdök. Amúgy meg az izzadtságról is észre lehet venni, érzem, hogy a hónaljamnál a pólóm átizzad.-Ugyanis hetente egyszer leborotválom a hónam alját. A lehúzós borotvával, olyannal, amivel az arcunkat is szoktuk. De nem ugyanazzal a pengével, hanem "egyéb" szőrzetnek külön pengét használok.
Szóval így működik ez nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!