Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek hany nap utan kezd el...

Nektek hany nap utan kezd el szaglani a honaljatok, ha nem furodtok?

Figyelt kérdés
Kort es nemet is kernek.
2019. dec. 23. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én két naponta fürdök, nem amikor már büdös vagyok.

Kor, nem

2019. dec. 23. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak akkor kell fürdeni, ha a hónaljad már bűzlik. Az utcáról felszedett kosz, stb. miatt is kell. Meg a nemiszervek miatt is. Én speciál minden nap fürdök, nekem ez alap, mert miután 9 órát eltöltök kint naponta, járom az utcákat, stb., nem akarom fürdés nélkül magamra húzni a tiszta pizsomát.
2019. dec. 23. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Gyuri vagyok, ne fürgyél le

Alapvető a mindennapi tisztálkodás. Ha úgy van, én napi kétszer is simán megfürdök.

Néha kihagyok egy estét, mert mondjuk be vagyok állva mint a jóisten, de akkor reggel fürdök meg.

2019. dec. 24. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Beszrt a bojler, 3napig a mínuszokban nem volt víz, mire megszerelték+felfűtötte a vizet. Nagyon jó program😅

Állítólag nem volt rossz szagom, de nem szívesen ismételném meg.

2019. dec. 24. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy az orr hozzászokik a folyamatosan jelen lévő erősödő szagokhoz. Amit te 3 nap után még egyáltalán nem is érzel, az a másiknak már masszív csövesszag. Én hétköznapokon mindig használok dezodort (semleges szagút) és nagyon kevés parfümöt. Amikor nem, olyankor egy félórás séta után már érzem a saját szagomat
2019. dec. 24. 10:52
 16/16 David82 válasza:
74%

Elmagyarázom neked, mi alapján döntöm el, hogy mikor érdemes fürdenem.

Télen, és hűvös időben naponta egyszer fürdök le, általában a munkahelyemen. Ilyenkor otthon már nem állok a zuhany alá.

Nyáron a több izzadás miatt -napi két-háromszor kell tusolnom, hogy a jó közérzetem megmaradjon.

És itt jön az apropó, a közérzetem rossz, ha nem fürdök le.

Mondok egy példát: Valamelyik nap nem dolgoztam, mert orvosnál voltam felülvizsgálaton. Hazamentem, minden ok, este egyszer csak a hajamhoz nyúlok. Teljesen más volt a fogása, éreztem, hogy olyan zsíros. Azonnal leesett, hogy aznap nem fürödtem még, és emiatt van ez. Rögtön be a zuhany alá.

Szóval én nem szag alapján döntöm el, hogy mikor fürdök. Amúgy meg az izzadtságról is észre lehet venni, érzem, hogy a hónaljamnál a pólóm átizzad.-Ugyanis hetente egyszer leborotválom a hónam alját. A lehúzós borotvával, olyannal, amivel az arcunkat is szoktuk. De nem ugyanazzal a pengével, hanem "egyéb" szőrzetnek külön pengét használok.

Szóval így működik ez nálam.

2019. dec. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!