Elvileg nem ajánlott. De én szoktam, általában tamponnal. Nem tudom hány éves vagy, de vannak egészen kis méretűek is, ha gondolod. Egyébként nem folyamatosan folyik a cucc, szóval egy kádnyi vizet nem pirosat be azért :)
2019. máj. 1. 21:09
2/10 anonim válasza:
Mikor megvan kényelmetlen a fürdés, az tény... főleg törölközéskor... De én egyáltalán nem használok tampont ilyenkor. Higiéniai okokból szerintem nem jó.
Illetve annyira nem vérzel, hogy ez a vízen annyira meg is látszódna.
Ha végeztél, takaríts el magad után, s nem lesz gond. :)
2019. máj. 1. 21:12
3/10 A kérdező kommentje:
15 vagyok, tampont ugye eletemben nem hasznaltam es jelenleg sincsen itthon, ess ja.
2019. máj. 1. 21:12
4/10 anonim válasza:
Egyszer próbáltam, tampon nélkül, és érdekes de semmi nem jött ki :) Csak amikor elkezdtem kiszállni a kádból, akkor kezdett folyni picit, de azt lezuhanyozza az ember. Valahol olvastam is, hogy vízben nem annyira folyik ki, de erre már nem emlékszem mi is volt az oka...
2019. máj. 1. 21:40
5/10 anonim válasza:
En egeszsegugyi okokbol nem hasznalhatok tampont igy nem furdok amikor megvan, kiveve az utolso 1-2 napot amikor mar csak par orankent jon kicsi, akkor kadban sosem jott. De miutan felallsz folyni fog valoszinuleg igen. De nekem is nagyon eros verzesem van
2019. máj. 1. 22:11
6/10 anonim válasza:
Nem olyan nagy tragédia ha kádban fürdesz. Csak ne sokáig, és ne olyan sok vízben.
Én szoktam akkor is kádban fürödni, ha meg van. Eddig még sosem lett bajom. :D De tény, hogy nem is szoktam órákig pacsálni, hanem kevés vízben és gyorsan. Nem szokott az ég világon egy kicsit se véres lenni a víz. Mondjuk én nem is vérzek annyira durván. (mondjuk ez relatív, de na)
2019. máj. 1. 22:26
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan furodj meg, ha esetleg vereznel is kozben akkor mi van? 2ml ver 200 liter vizben. A viz meg nyugi, nem fog befele folyni, foleg ha ulsz, a huvely azert eleg jol zar.
2019. máj. 1. 22:27
8/10 anonim válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen csodabogár, akinek zuhanyzáskor a kis vércafatok is kijönnek, én azokkal nem kívánok együtt ücsörögni.
2019. máj. 1. 23:50
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem elég gusztustalan a saját véredben fürdeni teljesen mindegy, hogy csak egy kicsike jött ki belőled. Ennyi erővel csurgass is bele a vízbe. Mit számít az a kevéske pisi? Számomra alapból nem a leghigiénikusabb a saját retkedben ázni, de mindenki azt csinál amit akar ugyebár. Egyébként meg nem értem miért nem lehet addig a pár napig zuhanyozni.
2019. máj. 2. 01:39
10/10 anonim válasza:
#8 én is pont emiatt nem kádfürdőzök ilyenkor.
Meg nem szeretnék semmit összeszedni a jobban nyitott méhszájammal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!