Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy az összes létező parfümöt megutáltátok?

Figyelt kérdés

Parfüm mániás voltam. Igazán drága parfümöt viszont sosem vettem. 5000-10000 Ft között vannak a parfümjeim. Egyszerűen az összes illatot megutaltam. Nincs olyan ami tetszene. Édes, puderes illatok hívei voltam. Szerintetek mi történt velem?

Amiket regen nagyon szerettem az a Far Away-Rebel volt meg a Bruno Banani-Dangerous Women. De már ezek se jönnek be..22 éves vagyok.

2019. dec. 22. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Változott a hormonháztartásod, emiatt másképp érzed az illatokat. Keress új parfümöket.

Eleve mást szeret az ember télen, mint nyáron, az ízlés is változik, a bőr kémiája is (papíron tetszik, magamon nem vagy fordítva), szóval millió oka lehet a változásnak.

2019. dec. 22. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Keresgélj csak.:)
2019. dec. 23. 02:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Terhes nem vagy?:)

De viccet félretéve bármikor előfordulhat az ilyesmi. Nekem nagyon sok parfümöm halmozódott fel az évek során, így volt, ami megmaradt hosszabb ideig (2-3 év). Viszont most egyszerűen elviselhetetlennek találtam magamon, nem tudom elképzelni, hogyan bolondulhattam èrte valamikor. Változik az ember ízlése.

2020. jan. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!