Volt már veletek olyan, hogy az összes létező parfümöt megutáltátok?
Parfüm mániás voltam. Igazán drága parfümöt viszont sosem vettem. 5000-10000 Ft között vannak a parfümjeim. Egyszerűen az összes illatot megutaltam. Nincs olyan ami tetszene. Édes, puderes illatok hívei voltam. Szerintetek mi történt velem?
Amiket regen nagyon szerettem az a Far Away-Rebel volt meg a Bruno Banani-Dangerous Women. De már ezek se jönnek be..22 éves vagyok.
Változott a hormonháztartásod, emiatt másképp érzed az illatokat. Keress új parfümöket.
Eleve mást szeret az ember télen, mint nyáron, az ízlés is változik, a bőr kémiája is (papíron tetszik, magamon nem vagy fordítva), szóval millió oka lehet a változásnak.
Terhes nem vagy?:)
De viccet félretéve bármikor előfordulhat az ilyesmi. Nekem nagyon sok parfümöm halmozódott fel az évek során, így volt, ami megmaradt hosszabb ideig (2-3 év). Viszont most egyszerűen elviselhetetlennek találtam magamon, nem tudom elképzelni, hogyan bolondulhattam èrte valamikor. Változik az ember ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!