Melyik parfümöt válasszam?
Mindenképp Arianatól szeretnék parfümöt de melyik szerintetek a legjobb a három közül
Ari , Moonlight vagy Sweet like candy?
Arisbol volt már egy 30ml-sem imádtam:).
18/L
Azt válaszd, amelyik neked tetszik és ne azt ami a többieknek..!
Te fogod “hordani“, a te bőrkémiàdhoz kell, hogy passzoljon stb. Azért mert egy illat máson tök jó, lehet, hogy rajtad nem lesz olyan szuper.
Egyébként ezek a parfümök borzasztóan túlárazottak és nem is olyan tartósak. Hozzáteszem, én is megvettem az Ari-t mikor kijött, de csak a rózsaszín lötyi miatt.. aztán pár használat után el is adtam. De hát ízlések és pofonok ;)
Így, látatlanba ne vegyél parfümöt. Zólyomi Zsolt is nem egyszer elmondta, hogy hiába szimpatikus nekünk egy bizonyos celeb, elvarázsol a trendi üvegcséje, vagy egy papírcsíkra kifújva kellemes az illata, nem garancia, hogy az ő portékáját befogadja a bőrünk kémiája.
Ugyanis minden ember bőrén máshogy mutatnak ugyanazok az illatok.
Pl. tudtommal az Ariana illatok rettenetesen édesek. Ha nem az a típus vagy, olcsó, gagyi hatású bűzzé is válhat rajtad. Ellentétben egy komolyabb, orientálisabb illat is tehet olyanná, mint akit a 80 éves öreganyja molyirtó szagú szekrényéből szalasztottak.
Jó lenne, ha elmennél egy üzletbe, és kipróbálnád mindet. Nem csak egy papírcsíkon! Ténylegesen a csuklódon.
Azért semmi értelme megvenni egy parfümöt, hogy “jaj, ez a kedvenc sztárom illata”. Nyilvánvalóan a hétköznapi életében ő sem ezeket a low budget valamiket fújkodja magára (parfümnél ez az ár AZ, pláne neki), hanem nagyobb divatházak 2x, 3x magasabb árkategóriájú illatalkotásokat, - ez csak amolyan merch, további bevételi forrás neki, amivel meg tud vesztegetni egy szekérderéknyi lüke kistinit, de valójában egyik vattacukros, óvodás illatú kreálmánya sem ér annyit, mint amennyiért vesztegeti.
Sziaaa, nekem a Moonlight nem tetszik, de megvan a Thank u next, És a Sweet Like Candy is ( az utóbbiból már a második 100ml üveget használom, imádom az illatát😍)
Az Ari by Ariana Grandet, illetve a Cloudot kapom meg karácsonyra
Nos az Arival már régóta szemeztem nagyon tetszik az édeskés,gyümölcsös illata
A Cloudba pedig beleszerettem zseniális az illata ahogy vegyül a tejszínhab és a Kókuszkrém nálam ez a number one
Alig várom a szentestét😍
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!