Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfümöt válasszam?

Melyik parfümöt válasszam?

Figyelt kérdés

Mindenképp Arianatól szeretnék parfümöt de melyik szerintetek a legjobb a három közül

Ari , Moonlight vagy Sweet like candy?

Arisbol volt már egy 30ml-sem imádtam:).

18/L

2019. nov. 21. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Azt válaszd, amelyik neked tetszik és ne azt ami a többieknek..!

Te fogod “hordani“, a te bőrkémiàdhoz kell, hogy passzoljon stb. Azért mert egy illat máson tök jó, lehet, hogy rajtad nem lesz olyan szuper.

Egyébként ezek a parfümök borzasztóan túlárazottak és nem is olyan tartósak. Hozzáteszem, én is megvettem az Ari-t mikor kijött, de csak a rózsaszín lötyi miatt.. aztán pár használat után el is adtam. De hát ízlések és pofonok ;)

2019. nov. 21. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Így, látatlanba ne vegyél parfümöt. Zólyomi Zsolt is nem egyszer elmondta, hogy hiába szimpatikus nekünk egy bizonyos celeb, elvarázsol a trendi üvegcséje, vagy egy papírcsíkra kifújva kellemes az illata, nem garancia, hogy az ő portékáját befogadja a bőrünk kémiája.

Ugyanis minden ember bőrén máshogy mutatnak ugyanazok az illatok.

Pl. tudtommal az Ariana illatok rettenetesen édesek. Ha nem az a típus vagy, olcsó, gagyi hatású bűzzé is válhat rajtad. Ellentétben egy komolyabb, orientálisabb illat is tehet olyanná, mint akit a 80 éves öreganyja molyirtó szagú szekrényéből szalasztottak.

Jó lenne, ha elmennél egy üzletbe, és kipróbálnád mindet. Nem csak egy papírcsíkon! Ténylegesen a csuklódon.

Azért semmi értelme megvenni egy parfümöt, hogy “jaj, ez a kedvenc sztárom illata”. Nyilvánvalóan a hétköznapi életében ő sem ezeket a low budget valamiket fújkodja magára (parfümnél ez az ár AZ, pláne neki), hanem nagyobb divatházak 2x, 3x magasabb árkategóriájú illatalkotásokat, - ez csak amolyan merch, további bevételi forrás neki, amivel meg tud vesztegetni egy szekérderéknyi lüke kistinit, de valójában egyik vattacukros, óvodás illatú kreálmánya sem ér annyit, mint amennyiért vesztegeti.

2019. nov. 21. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
* nagyobb divatházak 2x, 3x magasabb árkategóriába eső illatalkotásait
2019. nov. 21. 23:42
 4/4 anonim válasza:

Sziaaa, nekem a Moonlight nem tetszik, de megvan a Thank u next, És a Sweet Like Candy is ( az utóbbiból már a második 100ml üveget használom, imádom az illatát😍)

Az Ari by Ariana Grandet, illetve a Cloudot kapom meg karácsonyra

Nos az Arival már régóta szemeztem nagyon tetszik az édeskés,gyümölcsös illata

A Cloudba pedig beleszerettem zseniális az illata ahogy vegyül a tejszínhab és a Kókuszkrém nálam ez a number one

Alig várom a szentestét😍

19/L

2019. dec. 5. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!