Melyik Parfümöt válasszam?
1. ( Ez az egyik kedvenc márkám és már használtam ezt a parfümőt de most mást is kiszeretnék próbálni, ám még mindig nagy kísértést érzek íránta.) [link]
2.
[link] Egy Bershka férfi parfüm semmilyen leírást nem találtam magáról az illat jegyeiről sem hogy milyen maga a stílusa milyen alkalmakra van “kitalálva” egy hétvégi házibuliba a menő csávóknak vagy az igazi úri embereknek a díszvacsorára...
3. [link] Szintén Bershka itt sem találtam semmi érdemi információt magáról a parfüm stílusáról bár ez már egy kicsit “elegánsabbnak” tűnik. Pár kérdésem még lenne
- Aki Online rendelt már Bershkából az mennyire volt megelégedve a kiszállítással? (Idő/Költség/Rendelt áru minősége)
- Az ilyen “nagyobb” divat márkák akik nem pont a parfümökre specializálódtak Pl: Bershka,Zara mennyire figyelnek a Parfüm minőségére és mit vesznek előtérbe?
Akinek az utolsó kettővel volt valami tapasztalata az kérem írja meg hogy mit várt és mit kapott. Köszönöm!😄
Inkább a sima Armani...
Ezek közül talán még a Zara a legjobb, de egyik se egy nagy minőség. Őszintén szólva a La Rive-ről is jobb véleménnyel vagyok, mint ezekről. De ha találsz olyat, ami tetszik, és árban megfelel, akkor ne érdekeljen, hogy más mit mond.
Emlékeim szerint a Mexx Black egy kicsit régimódi illat (nem rossz értelemben), emiatt esetleg Beckham parfümjeit ajánlanám, azok is ezen a klasszikusabb vonalon mozognak, és árban is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!