Milyen összegbe kerül egy olyan mechanikus óra, amivel az internet népe szerint már “menőzni” lehet?
Figyelt kérdés
És mely márkák ezek?2019. dec. 19. 19:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem, tapasztalataim szerint, egy Seiko búvár SUMO, vagy pláne antik vonalon Omega, Longines, már szint. 150-től indulva.
2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom az omega azért nem 150?
2019. dec. 19. 20:17
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Az internet népe nem épp a jóízlésről ismert.
No az óra. Egy óraszakértő azt mondta, hogy 100E alatt órát veszel ami mutatja az időt, meg amit akarsz. 100E és 500E között nem veszünk órát. Ami már komoly, ékszernek és befektetésnek is megfelel az 500-nál kezdődik.
Pár szép darab:
5/6 anonim válasza:
4.-re.
Nem éppen. Omega Pie Pan. 200 - 300-tól indulnak. Stabilan nő az áruk.
Orosz búvárok. Utánad dobálták, most meg...fhuuu.
Seiko búvárok, Hamilton katonaik, ... olcsók voltak, mára ikonok, ikon áron.
6/6 anonim válasza:
Nekem Obaku órám van, 55 ezer volt, nem tudom, miért csak az 500 ezres óra ér valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!