Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak még ilyen oldalak,...

Vannak még ilyen oldalak, ahol kamu dolgokat lehet venni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint pl az Ioffer. Nagyon szerettem azt az oldalt, meglehetősen nagyon jó replikákat árultak, és jobb minőségnek is mondhatnám mint általában az eredetit.

Kicsit bele engedlek titeket a sztoriba:

Vettem régebben, egy air force-ot ami két hónap alatt szétjött, és rátaláltam az Iofferre, ott rendeltem ugyan olyan af-ot és az most azért jött szét mert a kutya megrágta pedig már majdnem 2 éves volt a cipőxd

Szóval úgy vélem, jobb ötlet kiadnom kamura mint eredetire.

Csak egy ugyan olyan cipőt szeretnék venni, egy af-ot, nem pedig felvásárolni a lelkem kamu dolgokból.

Koszonom elore is!

2019. szept. 7. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Ezt ugye csak viccnek szántad?😅Érdekes Air Force-od lehetett mert nekem a legelsőm már lassan 3éves és semmi baja.Iszonyat gáz replikát hordani,az meg,hogy még azt mondod jobb is a minőségük mint az eredetinek vicc.🤡👏🏻
2019. szept. 7. 11:02
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Ha nem tudod kifizetni az eredetit, akkor az nem neked való termék.

Nincs azzal semmi baj, vannak olcsóbb márkás cuccok is.

2019. szept. 8. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem a hegyibeszédetekre voltam kiváncsi, hanem arra, hogy vannak-e ilyen oldalak. Majdha a véleményetekre leszek kiváncsi, azzal kapcsolatban teszem ki a kérdést!
2019. szept. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!