Annuska23 kérdése:
Valaki rendelt mar az Asos-rol?
Figyelt kérdés
Februarban vegzos bal lesz es szeretnek ruhat rendelni, viszont netrol meg nem rendeltem ilyesmit. Erdekelne hogy errol az oldalrol biztonsagos e rendelni, es az jon meg amit varsz?2018. nov. 15. 16:49
1/3 anonim válasza:
Bár én még nem rendeltem, de a visszajelzések és a kínálat alapján talán ez a legjobb online webshop.
Tehát nyugodj meg, nem büdös Wishes kínai, hanem tényleg első osztályú, márkás ruhák (Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Pretty Little Thing).
2/3 anonim válasza:
Én szinte mindenemet onnan rendelem, jó akciókat lehet kifogni, vannak fast fashion és minőségibb cuccaik is. Azért is extrán jó, mert van méretkalkulátoruk, tehát ha megadsz 2-3 márkát, hogy azoknál mekkorát hordasz, kiadja neked, hogy milyen méret kellene neked abból a bizonyos termékből.
Kb. életemben kétszer küldtem vissza bármit, farmert, cipőt, kabátot is rendeltem már pedig.
3/3 anonim válasza:
Rendeltem már, a szállítás gyors és megbízható, valamint a választék is nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!