Mennyi pontot adnátok magatoknak 10-ből?
A szépséget célozza a kérdés?
Ennél sokkal fontosabb és értékesebb tulajdonságaim is vannak...
Régen egyet adtam volna, annyira utáltam ahogy kinézek, és már majdnem plasztikáztattam is, de tényleg az utolsó pillanatban meggondoltam magam.
Most viszont határozottan 10et mondok, elfogadtam a külsőm, sőt kifejezetten meg is szerettem, és tényleg semmit nem változtatnék magamon. Minden tetszik magamon, vagy ami szépséghibám van úgy vagyok vele hogy az belefér, nem is olyan nagy dolog mint régen hittem.
10/5,5
Átlagosnak tartom magam. Alacsony vagyok (170cm), arca nem csúnya... a kék szemeim szokták általában megfogni a lányokat.
Testalkat pedig átlagos. Nos én úgy látom, hogy magasságot kivéve egész jól állok. Ha mindent beleadnék, elkezdenék sportolni, edzeni, öltözködést is kimaxolni (pénz kérdése ugye), akkor 10/7-re feltudnám hozni magam. Persze ezek a saját értékeléseim, más nem biztos hogy így látná a dolgot. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!