75/A mell mennyire zavar titeket fiúk? Összejönnétek egy ilyen nővel akinek ennyire kicsi a melle?
Ha majd a későbbiekben kiderül, hogy ez miatt nem kellesz a srácoknak, akkor megcsináltatod az igényeid szerint és kész... A kisebből nagyobbat könnyebb csinálni, mint fordítva.
Szerintem, ha szép vagy és formás, esetleg az egyéniséged is elragadó, akkor a cici mérete ötödleges dolog lesz a párod számára. Ne aggódj! :-)
Nekem is ekkora, SOHA egy baratom sem tette szova, hogy kicsi lenne, söt imadtak. Raadasul ezek a pasik mind 10/8-10es pasik voltak.
De persze itt a luzer, szüz 40 eves ferfiaknak nem fog tetszeni hahaha szoval az ostoba kommentarokat hagyd is, azt hiszik, hogy szakertök, pedig az anyjukon kivül mas nöt nem lattak meztelenül 😀
Ha valaki szeret, nem fogja erdekelni, mekkora. Te sem centivel jarsz, hogy lemerd, mekkora nekik a ferfiassaguk
Hidd el nem az számit [Nem a méret a lényeg]sokkal inkább a belső lehet valaki sexy bombázó nagy mellű ha olyan nagyképű,hogy az orráig se lát..
Nekem van 1 ismerősöm, vörös dögös tényleg a topon van nagy mellek +minden de fuul beképzelt tehát stornóztam ,persze nem bántóan
Ugyhogy fel a fejjel
Attól még klasz csaj lehetsz👍👍👍👌👌👌
Nekem szinte pont olyan alakom van, mint a képen lévő lánynak, 75/AA-s mellel. És sosem volt gondom a pártalálással, sőt... Jelenlegi párom és előtte lévők is mind pont ezt találták szépnek, a nagy melleket pedig undorítónak tartják.
Érdekes dolog az ízlés. A lényeg az, hogy biztosan van olyan pasi akinek a te alakod az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!