75/A mell mennyire zavar titeket fiúk? Összejönnétek egy ilyen nővel akinek ennyire kicsi a melle?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szerintem már nem fog nőni. Nagyon zavar, hogy ilyen kicsi. Nektek tetszik az ilyen pici mell fiúk? Számotokra milyen az ideális mell?2019. nov. 6. 02:17
1/24 anonim válasza:
Nekem 70A-s, de egyaltanan nem kicsi a mellem. Es senkit sem zavar, esetleg sajat magadat
2/24 anonim válasza:
Pont jó...
Tenyérbemászo, szamba befér ezért pont megfelel. ::))
4/24 anonim válasza:
a kosárméret nem probléma, de picit aránytalan körteforma lehetsz, ha csak 75cm a mellkasod kerülete, főleg ha a csípőd is széles hozzá
6/24 A kérdező kommentje:
Ismerőseim, csaladom, barátaim mind azt mondják hogy az alakom jó. A seggem sem kicsi,de a mellem szerintem nagyon picike☹️
2019. nov. 6. 16:18
8/24 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a segged hájtól, vagy izomzattól nagy. Vagyis elöl/hátul nézetből széles, ill. oldalnézetből nagy/ kerek
9/24 A kérdező kommentje:
Kb. Ilyenek a melleim és az alakom is. Velemenyekre lennék kíváncsi.
2019. nov. 6. 17:01
10/24 anonim válasza:
@kérdező
-fiú vagy, vagy honnan ez a kép 😅?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!