Milyen epilátort vegyek első használatra?
Most szeretnék venni először.Milyen terméket ajánlottok nekem?Az epilátort lábon,hónaljon,bikinivonalon szeretném használni.Tudnátok nekem adni pár tanácsot aki már használt epilátort?Borotvát használtam eddig de kipattogott a bőröm tőle.Köszi a válaszokat
16/L
Lábon, bikinivonalon tudod használni. Hónaljban nem, arra lehet kapni gyanta csíkokat. Szinte mindegy milyet veszel, elég egyformák. Valami jobb minőséget nézz.
Ha a borotvát nem bírod, lehet hogy ezt sem fogod.
Csak is olyat vegyél amin nem csipeszek hanem tárcsák forognak egymással szemben mert az nem csípi be a lágy részeket.
Márkából középkategóriást vagy annál jobbat vegyél.
Én mindenhol szőrtelenítem magam karom, lábam, mellkasom, hátam , hónalj,ágyék, fenék és teljesen megvagyok elégedve ezzel a típussal.
F/43
Én Braun Silk epil 1170 terméket használok minden területre kivétel a felső karomra, mert azt nem bírja, ott kipattogzom tőle.
Braun terméket ajánlok mindenképpen. Az előző Braun kb. 15 évet bírt ki.
Én a hónaljamat is epilálom. A Philips gépem ( Made in Austria) 20 éves. Amikor megadta magát az adapter vezetéke, ugyanezt a modellt vettem meg, csak made in Serbia, 10 ezer huf körül volt. Ha jól emlékszem, egy használat után visszavittem és kaptam vissza az árát.
Jófogáson vettem 500 hufért adaptert a régihez.
Szerintem kicsit több pénzt szánj rá. Kb ugyanennyiért vettem akkoriban egy Rowentát. amit másnap visszavittem, annyira gagyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!