Milyen gyantát ajánlotok első használatra? Hogy is működik pontosan házilag?
igaza van az elötte szólonak menj el elöször kozmetikushoz aki leszedi , így megtudod mit jelent.
aztán media markt-ban lehet kapni meleg gyantázó készüléket ami olyan mint a kozmetikusoké csak egyes. ez egy gyanta patron amit ez a kicsi gép felmelegít így csak ráhúzod a lábadra aztán késsz. az ára kb 7000 Ft (gép+2 gyantapatron+lehúzócsík+gyantaleszedö olaj)
amúgy a gyantázás lényege hogy a szörszálak növekedésének az irányába legyen a gyanta felkenve és ellenkezöleg lehúzva. ami azt jeleti a ször a lábaszáradon lefele nö így lefele kend a gyantát aztán lentröl húzd fel. a lényeg hogy eröteljes legyen a rántás.
a hideg gyanta: k´t lehúzócsik között van valami gyanta, amit fel kellene melegíteni a kezed között de az szart sem ér, ha ezt használod akkor minimum hajszßarßitßóval melegísd fel és szét szedet ránymod a labadra aztán lehúzod. de lábra nekem semmit sem ért. a meleg gyantát meg forró vízfürdöben kell melengetni és egy aplikátorral felkenni , ami mindenfelé csöpög és fél fürdö gyantás.
ezért ajánlom ezt a gépet mert ettöl nem lesz gyantás a fél ház.
Nekem nincs gépem és nem is kell, könnyen meg tudom csinálni az egyszerű gyantapatronnal is (ami nem fröcsköl és nem kenem szét vele a fürdőszobát), bedobom a mikróba addig míg fel nem melegszik folyékonnyá és már kenhetem is.
Amúgy tök jók a tanácsok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!