Körmösök! Ez tényleg igaz? Mit gondoltok, tanácsoltok?
Nagyon érdekel a körmös szakma, el is kezdtem tanulni.
Eddig csak magamon gyakorolgattam, nem szerettem volna tanulás nélkül másnak elrontani a körmeit. Volt már több gélem, géllakkom, főként Cupio, SensoPro, nded, a tanfolyamon a legtöbb Moyra. Utoljára kipróbáltam 1-2brillbirdes terméket de nekem egyáltalán nem fedett jól, pici üveg és nagyon drága.
Az ismerőseim tudják,hogy tanulom és sorra kernek meg,hogy készítsen el a körmeiket. Ezért is jó lenne végre beszereznem jó minőségű termékeket, amelyekkel nem okozok csalódást és persze megalapoznám a vendégkört is.
Egy videóban azt mondta a körmös csaj, hogy a legfontosabb, hogy az alaplakk/építő és a fedőlakkok legyenek nagyon jó minőségűek, mert ezek számítanak a tartósság szempontjából, színekben pedig választhatunk olcsóbb márkát is. Ez valóban így van?
Crystal nailst dicséri mindenki, megéri az árát? Illetve valóban nem szamit, hogy egy markából legyenek a termékek? Akkor is jól tapadnak, ha az alaplakk x, a szin y márka?
Nagyon megköszönném, ha a tapasztaltabbak írnának pár tanácsot!:) Nem leszek konkurencia, erdélyi vagyok:))
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!