Fiúk! Titeket mennyire zavarna, ha egy amúgy szép lánynak van egy pici gerincferdülése? 16L
Egyáltalán nem zavarna. Nekem is van barátaim nem is veszik észre.
17/f
Nem igazán. Viszont a saját érdekedben, járj el gerinctornára, vagy csináld, amit az orvosok mondtak!
Nekem volt fiúként, de lusta dög voltam. Egyik lány osztálytársamnak is volt, ő járt és csinálta a gyakorlatokat és szépen javult a gerince, észrevehetetlen lett neki és szép, míg nekem ruha nélkül eléggé észrevenni azért. Eddigi életem egyik legnagyobb hibájának tartom, hogy nem foglalkoztam vele, amíg lehetett. Van most 2-4 éved, amíg fejlődik a tested, most húzd bele! Hajrá, sok sikert vele! ;)
Ja, még annyit, hogy amikor a saját érdeked írtam, akkor nyilván nem arra gondoltam, hogy kinek hogy jön be majd, hanem a későbbi gerincfájdalmak elkerülése érdekében.
Én most előre félek, hogy mikor lesz esetleg komolyabb gond, fájdalom belőle... Meg nem tudom, merjek-e kondizni, vagy csak rontok már rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!