Lányok! Szerintetek ez a csaj szép?
Azsiai baratom exe, es annyira istenitette a kulsejet (belosre nem szerette annyira)i :( nekem meg ez eleg rosszul esik. Azert is mentek szet mert a csaj betegesen feltekeny volt, de nem ertem miert, vagy mire, mert en a baratomat mar 2 eve ismerem, baratok voltunk vegig, egy honapja jottunk ossze. Ismertem akkor is mikor ezzelca csajjal volt, es teljesen eltunt, nem irt 4 honapig, csak hebe hoba hogy miujsag, es folyton s csaj volt a profilkepe.. imadta ot.
Szerintetek is nagyon szep a lany? :( szerintem igen :(
Nem ájulok el tőle. Szép, de csak annyi a különleges benne, hogy ázsiai.
Ha a barátod csak istenítette, akkor ne foglalkozz vele. Akkor vele volt.
Ha még most is ezt teszi, akkor bunkó, és keress mást.
Szép , de az utolsónak van igaza . Lehet beszélni az "ex" témáról , bár valakinek még az is zavaró ha feljön a téma. De az már nagyon nem normális hogy isteníti a külsejét meg tényleg úgy beszél róla mintha még "érezne" valamit iránta . Bár ez csak azért lehet . Szóval ja kidobnám mint macskát sz@arni. Ha a barátom engem ilyen bánásmódban részesítene , elsőnek leülnék vele beszélgetni erről normálisan felnőtt emberek módjára, de ha csak azt látnám hogy állandóan nőkkel beszél , meg csak arról a lányról tud beszélni én meg nem vagyok elég jó akkor elhagynám akármennyire szeretném stb.
És esélyt adnák magamnak arra hogy találjak egy olyan pasit akinek én vagyok a minden . Meg persze kölcsönösen értem ezt.
Ennek így nem sok jövője van /lesz , azokból ítélve amiket elmondtál. Bár ez rajtad függ hogy mennyit tudsz tűrni , nyelni szó nélkül. De az önbecsülésed szerintem már egészen a padlón van , a barátod miatt. Javíts ki ha nem így van. De ha ez nem így lenne nekrm az a meglátásom hogy akkor nem írtál volna ide ki semmit és nem fordulsz az emberek véleményéhez. Pontosan neki kéne éreztetni veled hogy igenis TE milyen szép , és azt ecsetelgetni mindenkinek hogy TÉGED mennyire imád.
Azt jegyezd meg az ázsiai pasikkal kapcsolatban és tisztelet a kivételnek de a legtöbb esetben igaz, rengetegen mondják és ez sajnos így is van hogy Tudod nekik más a kultúrájuk , a szüleik mások, máshogy nevelték fel. És egy ázsiai itt külföldön is nőzhet , de egy európai nő soha nem lesz egyenlő egy ázsiai nővel nekik. Csak kaland. Semmi több . Ha itt van M.o-n valószínű otthol is tart egy barátnőt aki ázsiai. Ugyanis a családnak azt kell bemutatni stb stb. Meg feleségül venni is csak ázsiai lányokat szoktak a család nyomására , meg ugy nekik ez a normális .
Akkor veled is szetfog menni mert betegesen feltekeny vagy?
Konkretan az elmult 1-2napban minimum harmadjara irod ki ezt a kerdest. Igen, aranyos szimpatikus lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!