Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ez a csaj...

Lányok! Szerintetek ez a csaj szép?

Figyelt kérdés

Azsiai baratom exe, es annyira istenitette a kulsejet (belosre nem szerette annyira)i :( nekem meg ez eleg rosszul esik. Azert is mentek szet mert a csaj betegesen feltekeny volt, de nem ertem miert, vagy mire, mert en a baratomat mar 2 eve ismerem, baratok voltunk vegig, egy honapja jottunk ossze. Ismertem akkor is mikor ezzelca csajjal volt, es teljesen eltunt, nem irt 4 honapig, csak hebe hoba hogy miujsag, es folyton s csaj volt a profilkepe.. imadta ot.

Szerintetek is nagyon szep a lany? :( szerintem igen :(

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. okt. 25. 13:41
1 2
 1/14 anonim válasza:
77%
Nekem nem tetszik a lány, az első képen szép, amit ő készített magáról, de látszik, hogy az agyon van szerkesztve. Van olyan kép, amin rá sem ismernék hogy ő az. A többin teljesen átlagos, sőt... sokkal szebb ázsiai csajok vannak. És szerintem neki sincs sok önbizalma, ha ennyire féltékeny volt, el kéne gondolkozni, hogy nem a barátodban van-e a hiba ...
2019. okt. 25. 13:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! Nagyon helyes fiú, sok lánynak tetszik, és szerintem mindenki azt érzi, hogy nem lehet elég jó hozzá, meg ezt érezteti is. Szerintem ez a lány is ezért volt annyira feltekeny. Mert a baratom meselte hogy csak ugy random elkezdett sirni, meg feltekenykedni csomoszor. De a baratom meg sok amerikai lannyal beszel mert gyakorolja az angolt, ket eve miota ismerem folyamatosan.. es szerintem ez sem tetszett a lanynak (ahogy nekem sem)
2019. okt. 25. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem tetszik. Bár én férfi vagyok. Európai szemmel az átlagot sem nagyon hozza. Persze lehet hogy nálad vonzóbb, én ezt nem tudhatom. Azt viszont tudom, hogy az ilyen fijúkát -aki az exének a seggét nyalja a tiéd helyett- én kidobnám, mind a 10 centijével.
2019. okt. 25. 13:59
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészt, nekem sosem tetszettek az ázsiai csajok. Másrészt meg, róla nem tudom eldöntetni, hogy valóban nőből van-e, vagy csak egy pasi, aki nagyon ügyesen sminkel... :D
2019. okt. 25. 14:15
 5/14 anonim válasza:
74%
😂😂😂😂 adom az utolso valaszat
2019. okt. 25. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem ájulok el tőle. Szép, de csak annyi a különleges benne, hogy ázsiai.

Ha a barátod csak istenítette, akkor ne foglalkozz vele. Akkor vele volt.

Ha még most is ezt teszi, akkor bunkó, és keress mást.

2019. okt. 25. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Szép , de az utolsónak van igaza . Lehet beszélni az "ex" témáról , bár valakinek még az is zavaró ha feljön a téma. De az már nagyon nem normális hogy isteníti a külsejét meg tényleg úgy beszél róla mintha még "érezne" valamit iránta . Bár ez csak azért lehet . Szóval ja kidobnám mint macskát sz@arni. Ha a barátom engem ilyen bánásmódban részesítene , elsőnek leülnék vele beszélgetni erről normálisan felnőtt emberek módjára, de ha csak azt látnám hogy állandóan nőkkel beszél , meg csak arról a lányról tud beszélni én meg nem vagyok elég jó akkor elhagynám akármennyire szeretném stb.

És esélyt adnák magamnak arra hogy találjak egy olyan pasit akinek én vagyok a minden . Meg persze kölcsönösen értem ezt.

Ennek így nem sok jövője van /lesz , azokból ítélve amiket elmondtál. Bár ez rajtad függ hogy mennyit tudsz tűrni , nyelni szó nélkül. De az önbecsülésed szerintem már egészen a padlón van , a barátod miatt. Javíts ki ha nem így van. De ha ez nem így lenne nekrm az a meglátásom hogy akkor nem írtál volna ide ki semmit és nem fordulsz az emberek véleményéhez. Pontosan neki kéne éreztetni veled hogy igenis TE milyen szép , és azt ecsetelgetni mindenkinek hogy TÉGED mennyire imád.

Azt jegyezd meg az ázsiai pasikkal kapcsolatban és tisztelet a kivételnek de a legtöbb esetben igaz, rengetegen mondják és ez sajnos így is van hogy Tudod nekik más a kultúrájuk , a szüleik mások, máshogy nevelték fel. És egy ázsiai itt külföldön is nőzhet , de egy európai nő soha nem lesz egyenlő egy ázsiai nővel nekik. Csak kaland. Semmi több . Ha itt van M.o-n valószínű otthol is tart egy barátnőt aki ázsiai. Ugyanis a családnak azt kell bemutatni stb stb. Meg feleségül venni is csak ázsiai lányokat szoktak a család nyomására , meg ugy nekik ez a normális .

2019. okt. 25. 14:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolso! Igen, teljesen jol latod! Volt mar ket azsiai baratom, es mindkettorol kiderult hogy sunyiban volt otthon is egy baratnojuk, akit igen, bemutatasra szantak, meg komolyabb dolgokra, engem meg csak szorakozasnak tartottak. Lehet tenyleg jobb lenne, ha lemondanek a koreai- japan pasikrol, mert allandoan csalodok bennuk. A masik meg hogy azt erzem fele annyi erzelem nem szorult belejuk, mint bele k europaiakba, vagy amerikaiakba... annyira konnyen elengednek mindent, elso a munka, es a minden mas szorakozas. A kapcsolatot sem veszik komolyan.
2019. okt. 25. 14:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor veled is szetfog menni mert betegesen feltekeny vagy?

Konkretan az elmult 1-2napban minimum harmadjara irod ki ezt a kerdest. Igen, aranyos szimpatikus lany.

2019. okt. 25. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép. Az orra is széles, 1.képen meg olyan, mint Momo xD
2019. okt. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!