Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ez a csaj...

Lányok! Szerintetek ez a csaj szép?

Figyelt kérdés

Azsiai baratom exe, es annyira istenitette a kulsejet (belosre nem szerette annyira)i :( nekem meg ez eleg rosszul esik. Azert is mentek szet mert a csaj betegesen feltekeny volt, de nem ertem miert, vagy mire, mert en a baratomat mar 2 eve ismerem, baratok voltunk vegig, egy honapja jottunk ossze. Ismertem akkor is mikor ezzelca csajjal volt, es teljesen eltunt, nem irt 4 honapig, csak hebe hoba hogy miujsag, es folyton s csaj volt a profilkepe.. imadta ot.

Szerintetek is nagyon szep a lany? :( szerintem igen :(

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. okt. 25. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem nagy szám, de szerinte igen szóval nincs mit tenni
2019. okt. 25. 17:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Tenyleg olyan mint momo😂😂
2019. okt. 26. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
A legjobb képeken is legfeljebb aranyos, szerintem semmi különös nincs benne. Persze lehet, hogy az ázsiai szépségideálnak megfelel, ezt innen nem tudom megmondani, de európai szemmel nem nagy szám.
2019. okt. 26. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha szépnek tartod minek momozod le?

Azt várod hogy mindenki lecsúnyázza és te emiatt majd isteníteni fogod magad?

2019. nov. 29. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!