Milyen testalkatú lányoknál/nőknél tetszik az alábbiakban leírt forma?
Rendszeresen sportolok, nem vagyok túlsúlyos (bár a kockák sem látszanak a hasamon). Egyszerűen széles vagyok. Meg hosszú is, de a szélességem miatt ez messziről nem feltűnő.
Sajnos nem csak a vállam és a hátam széles, hanem a medencecsontom is szélesebb mint egy normál férfinak. A derekam pedig keskeny. A karom hosszabb, de nem vastag (a vádlim is ilyesmi). Nyakam normál vastagságú, a trapéz izmom nem tuningolt, emiatt a vállaim kb. vízszintesen haladnak a nyakam tövétől a vállcsúcsig.
A kérdés, hogy ez mennyire jön be nektek nőknek. Inkább próbáljam vastagítani a derekamat hogy a medencecsontom ne tűnjön olyan szélesnek?
Kort is kérek. Férfiak válasza is érdekel (mármint jó értelemben; aki hasonló cipőben jár).
Elnézést, pár dolgot rosszul írtam, mert többször átfogalmaztam a dolgot. Például "lányoknál/nőknél tetszik" helyett - "lányoknak/nőknEK tetszik"
A "vállcsúcsig" helyett pedig "vállcsúcsOKig" akart lenni.
Nekem idealis
De neten kereshetnel egy kb ilyen alkatú sracot akit belinkelsz.
Szerintem ezt max. te veszed észre. Ha igazán helyes vagy, senkit nem érdekel, hogy milyen a válad, mert az összhatás a lényeg.
Természetesen finomíthatsz rajta, ha úgy érzed, de nem hiszem, hogy ugyanez a gondolatmenet megfordul egy veled szimpatizáló nő fejében is.
18 eves vagyok, mezomorf alkatú (homokora) nő/lány.
Elvileg, visszajelzésekbol, es sajat szemmel nezve is, jelenleg jo alakom van.
Csak ugye meg ks kell tartani :)
13:50-es, ezt írtad:
"de nem hiszem, hogy ugyanez a gondolatmenet megfordul egy veled szimpatizáló nő fejében is"
Sajnos ezt nem csak én veszem észre. Lány is mondta már. Ráadásul olyankor, amikor a "legvédtelenebb" vagyok. (Elvielg nem akart vele bántani, de rosszul esett hogy váratlanul szóba hozta a hibámat).
A kérdés kizárólag a testalkatomra vonatkozott, de kedves, hogy vígasztalsz. A testalkatodat és korodat elárulod?
Ezt így leírás alapján nehéz elképzelni , de egy hozzád hasonló alkat képről jobban segített volna . De szerintem ne problémázz ezen . Ha nincs rendellenességed (súlyos) plusz mint írtad túlsúllyal sem küzdessz, akkor az úgy rendben is van .A vállad és ha a hatad széles az nem baj az erőt sugároz . Én kifejezetten ezt is nézem a pasikban , mert hogy alacsonyabb vagyok eléggé törékeny ,így nekem sokkal jobb érzés egy olyan férfival lenni aki így néz ki ,biztonságot tud adni , mint aki úgy néz ki mint a kis öcsém testileg. Szerintem e miatt nem kéne aggódni. Ezért próbáld meg elfogadni magad aki igazán szeret , lány annak ez abszolut nem lehet kizáró ok , hogy ilyen a testalkatod. Nem minden egyébként a kinézet .
20/L / , homokóra ,formás idomok és alacsony testalkat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!