Fiúk! Nektek melyik testalkat tetszik jobban?
Engem meg azért piszkálnak, mert túl vékony vagyok:D
Igazából tök mindegy, hogy hogy nézel ki, valaki úgyis beléd köt. A tested, a hajad, a szemed, a ruhád, a lábad, a fejed... az pont nem jó úgy, ahogy van.
Körte vagy homokóra, ha nem túlsúlyos személyről beszélünk.
Személy szerint az izmos nőket szeretem, akik nem szálkásították le magukat teljesen egészségtelen szintre, hanem van rajtuk egy kis zsír. Magas, erős, izmos, de mégis puha, és személyiségében meleg, nőies, és szép arca van. A homokóra formából általában pedig következik, hogy széles csípője van és nagy melle.
Önmagát valamennyire is tisztelő férfi pedig nem vesz el nőt, aki nem szűz.
Nem mellesleg, a barátnőm az összes fenti szempontnak megfelel, és mindezek tetejében még intelligensebb is, mint a legtöbb férfi, és a nők 99%-a. :)
Nekem kim kardashian pont nem jön be mondjuk
Szép arc, és egy átlagos/vékony testalkat :)
Mindenki pont úgy jó ahogy éppen van. Nem kell hagyni, hogy teledumálják a fejedet.
Ha vki kórosan el van hízva/le van fogyva akkor meg el kell kezdeni sportolni ésszel, és természetes alapanyagokból készült ételeket fogyasztani. Ennyi. Légy boldog és szeresd magad!:)
37F
Nekem bejönnél. ALakra legalábbis. :D
A nagyon vékonyat utálom, nincs mit rajta fogni, meg hogy néz már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!