Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nő, lány csak akkor szép,...

Timiii_16 kérdése:

Egy nő, lány csak akkor szép, bomba és szexi, ha lapos a hasa?

Figyelt kérdés

2019. okt. 23. 19:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

15% alatti az nagyon túlzás már nöknek. Amiről itt beszélünk, szerintem az olyan 18-21% tzs körül van, férfiaknál pedig 10-12%-ot ír

2019. okt. 24. 19:24
 22/30 anonim ***** válasza:
33%

Kedves tizenhetes! Én vagyok a #14, akit épp leba.......tál az előbb! Nem vagyok kövér, csak kicsit nagy a mellem és kerek a fenekem, a hasam se nagyon hájas(csak van egy kis alhasam, de az kb minden második nőnek van; és ha nem is olyan soknak, de jóóóval többnek, mint kockás vagy lapos). :S:S

Én baromi keveset eszek, emellett pedig gyorsgyaloglok és biciklizek, így azt se mondhatjátok, h dagadt, lusta dög lennék, és így ezzel egyetembe a másik észlény is befejezhetné a sertésezést, mert attól, hogy valaki nem így néz ki, mint ezen a képen: [link] Még ro.....adtul nem kövér, mert ez itt egy kórosan gebe csaj.

Ha valaki így néz ki, az viszont a norma, nem úgy kell kinézni, a girnyó kifutómodellek(mert nem az a természetes): [link]

Sunshinedollnak is igaza van, nagyon okosan mondta, hogy beba.......na, ha ebbe mérnék a szépséget, mert ritka a kockás vagy lapos női has. Sokminenkinek van egy kis alhasa, de attól még nem kövér, mert ha hasa nincs-mint ezt itt már páran ecsetelték-, akkor melle meg feneke sincs!

2019. okt. 26. 11:15
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

Ashley Graham nem a normál női test kategória. Ő már az elhízottak számát növeli. Nem az a norma, hogy van rajtad 20 kg zsírfelesleg.

De kinek mi. Ízlések és pofonok.

2019. okt. 26. 11:26
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

# 22/23 Időpont ma 11:15

"kórosan gebe", ugye? :D, nézd meg mi van a kép mellé írva:

"Vékony testalkat. Egészséges nő teste, a törzs, a derék, has közelről. Sport, fitnesz, Fogyókúra eredmények.– stock kép "

-kivel szeretnél vitatkozni?

2019. okt. 26. 11:37
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó kis pökhendi tacskó! Talán töltsd be a 15-öt előbb, és aztán akarj bárkivel is vitatkozni! Az ilyen nyegle pávatojások gondolják egészséges nők magukat kövérnek, és ez fárasztja már az egészséges gondolkodású férfiakat is, ami te nem vagy!

Úgyhogy húzd össze magad, és nyalogasd a fapálcikáid szúrós hegyét csendben!

2019. okt. 26. 12:13
 26/30 anonim ***** válasza:

Most mi bajod? A 24-es csak helyesbítette a másik válaszolót, mert b.romságot írt. Ez miért fáj egyeseknek, hogy a másik kijavítja azt, aki valamit rosszul írt?

2019. okt. 26. 12:26
 27/30 anonim ***** válasza:

Ööö...lehet elnéztem valamit! :D Elnézést kérek érte!

Már kifolyik az agyam a gebefétistől, azért van...

2019. okt. 26. 17:51
 28/30 Miss Endzsi ***** válasza:
Szerintem Ashley pont, hogy nem normál kategória, hanem elhízott, de hát Magyarországon, ahogy körülnézünk, tényleg ez a normális hazánkban. :D
2019. okt. 27. 18:24
 29/30 anonim ***** válasza:

Úgy látom a kérdésnek ez volt a célja: a veszekedés. Ha most is ki van emelve a kérdés.

Éljenek a gebék!!4négy!

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. okt. 31. 22:18
 30/30 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik akkor lègyszíves kìmélj meg a baromsàgaidtól,köszönöm!

Nem akart senki veszekedni kis okos ^^

2019. nov. 1. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!