Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nő, lány csak akkor szép,...

Timiii_16 kérdése:

Egy nő, lány csak akkor szép, bomba és szexi, ha lapos a hasa?

Figyelt kérdés

2019. okt. 23. 19:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenre gondolok

és mi tagadás ilyen az enyém

[link]

2019. okt. 23. 22:02
 12/30 A kérdező kommentje:

[link]

Az utolsó link lehet rossz volt,ne haragudjatok,javítom,itt egy másik link.Kb olyan az én hasam mint a 3. nőnek,mi tagadás.

2019. okt. 23. 22:28
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

Hát ezen van zsír és szinte semmi dereka sincs a nőnek.

Figyelj oda, hogy mit eszel, főleg este, mozogj rendszeresen (pl. futás, ugrálás, hullahoppkarikázás), igyál napi minimum 2 liter vizet.

2019. okt. 24. 06:45
 14/30 anonim ***** válasza:
8%

Jól fest, ugyanis tartja a mondás: "A kutya szeret csontokkal játszani, egy férfinak hús-vér nő kell."

Ostoba, fiatal kis zselés hajú, pipaszár lábú pávakakasok gondolják csak, hogy a laposdeszka vagy hiordetőoszlop test a menő! Mert akinek hasa nincs, annak más snics rajta! Az akkor egy csontkollekció, kivéve a szilikonbabákat, mint fentebb írták.

20/nő

2019. okt. 24. 09:47
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
utolsó, ezzel magadat szeretnéd nyugtatni, vagy valóban így gondolod? én pl nem egy 15 éves pávakakas vagyok, de egy sportos testalkatú férfi, és sajnálom, de nem jön be a háj
2019. okt. 24. 12:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Érjem már meg, hogy pasik kérdezik meg, hány kockát akarunk látni a hasukon, és addig ne legyen önbizalmuk levetkőzni sem.
2019. okt. 24. 13:26
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

A szépség mindenkinél mást tetszik, de hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon, szóval rengeteg a kövér ember hazánkban.

És az általad idézett mondat pedig szánalmas, ciki és b..romság.

Egy férfinak pedig nem egy elhízott disznó kell, mivel a sertést általában enni szoktuk, nem egy életet leélni mellette.

Gondolom egy olyan nő vagy, aki el van hízva, és ezzel a mondattal nyugtatod magad. Én is csak ismételni tudom a 15-ös válaszát.

A plusz kg-k egészségtelenek a szervezetre nézve. De nem baj, zabálhatjátok a mekis kaját, ihatjátok liter számla a kólat, ami egyébként jó wc-tisztításra, de utánam, aki vékony, sportos nő, százával többen fordulnak meg a férfiak, mint utánatok.

És én, amikor majd gyereket fogok szülni, nem egészségtelen kajákkal fogom etetni.

Sőt, mondok még valamit, egyes tini srácoknak nagyobb a mellük, mint nekem, és másfélszer vagy kétszer olyan szélesek, mint én. De gondolom, ezt se tartjátok undorítónak.

Mindegy, a ti dolgotok. :)

2019. okt. 24. 13:39
 18/30 anonim ***** válasza:
jav: A szépség mindenkinél mást jelent...
2019. okt. 24. 13:39
 19/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Nagyon kevés embernek van teljesen lapos hasa, úgyhogy... be is b-szna, ha ebben mérnénk a szépséget.
2019. okt. 24. 17:08
 20/30 anonim ***** válasza:
49%
Aki 15% tzs alatti testekre gerjed, azt hívják homokosnak.
2019. okt. 24. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!