Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek bomba nő?

Hogyan legyek bomba nő?

Figyelt kérdés

Nem, nem ismerkedni szeretnék itt, hanem segítséget, tanácsot kérni.

22/L vagyok. Szüleim, exeim, barátaim szerint nagyon szép, én ezt nem érzem. Az alakommal nincs baj, az arcom viszont nagyon gyerekes. Smink nélkül 14-nek nézek ki.

A lényeg, hogy ápolt vagyok.

A belső tulajdonságaimat tekintve kedves, közvetlen, kicsit bizonytalan.

A lényeg, hogy akármilyen kapcsolatom volt(pontosan kettő), akárhova megyek, hozzám nem jönnek férfiak, vagy épp megaláznak. A lényeg, hogy nem vagyok nő a szemükben.

Egyetemre kerültem, és véletlen az egyik csaj kiöntötte az italomat a földre. Mentem volna feltörölni segíteni, az egyik srác meglátta, és nagyon csúnya jelzővel illetett engem, kifejezvén hogy lehetek ennyire béna.

Az exem undorítóan beszélt velem.

A pasik inkább legjobb barátot látnak bennem.

Régen volt egy fiú, bejelöltem facen, vissza se jelölt. Ráírtam, hogy szívesen megismerném, és utána visszaírt. Találkoztunk kétszer, majd lekoptatott.

Más lánynak rengeteg rajongója van, nekem egy sem.

Apukámék szerint azért, mert nem vagyok közönséges.

Sokszor van, egyetemen is volt már, hogy egy felnőtt beszélget velem, és közli, hogy meglepődött mennyire értelmes és intelligens vagyok.

A korombeliek is ezt mondják, hogy olyan felnőttes vagyok, és komoly.

Tudom, nyilván, így nem lehet megállapítani, de valami tanácsot nem tudtok adni? Esetleg, hogy hogy fedezzem fel, mi hiányzik belőlem?

Jártam pszichológushoz, olvasgattam önismereti dolgokat, de nem jövök rá, mi a hiba.

Anyukámért epekedtek a férfiak olyan szép volt, Apukámért a nők, értem meg senki. :D

2018. febr. 12. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy "bombanő" leszel, még nem feltétlen nőként néznek majd rád.

Én nem tudom hogyan kell ezt csinálni, mert jól érzem magam átlagosként is. Így jobban nőnek érzem magam.

2018. febr. 12. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy sminkelsz, hogy sminkkel öregebbnek nézel ki?
2018. febr. 12. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is hidd el, hogy értékes, bomba nő vagy.
2018. febr. 12. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem bár nem tudom csak a leírás alapján az önbizalom a kérdés túl behódoló vagy és ezt sok tirpák kihasználja

jah meg apuádnak is igaza lehet hogy nem vagy ribi és emiatt nem kellessz a suttyóknak

2018. febr. 12. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
7%

"A pasik inkább legjobb barátot látnak bennem."

Pasik tízezrei élnek ebben az országban úgy, hogy csak a legjobb barátot látják bennük, mégsem rinyálnak.

2018. febr. 13. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne akard ilyen görcsösen, hogy epekedjenek utánad. Ez mindig meglátszik egy nőn, ha ilyen és ezt a pasik is megérzik. Főleg még ne 22 évesen legyél ilyen kis elkeseredett, semmi okod rá. Élj, élvezd az életed és jönnek majd sorban a kapcsolatok.

Másodszor kezdj el te is nőként tekinteni magadra, ne pedig lányként. Legyél magabiztosabb, határozottabb, tudatos, pozitív. Ha egy nő kívül, belül rendben van magával, harmóniában van, szereti önmagát, élvezi amit csinál, az meglátszik rajta és vonzza a pasikat. Nyilván ezek nem pár nap alatt alakulnak ki. Persze sminkelheted magad, viselhetsz minél több csinos ruhát, szoknyát, magassarkút, hisz ezek is adnak egyfajta önbizalmat, de a belső énedtől fogsz ragyogni bármennyire is közhelyesen hangzik ez most.

Plusz ha minden srác barátot lát benned, akkor lehet kicsit a te viselkedéseden is változtatni kellene valamit.

Ha mindenki ennyire komolynak lát, az sem feltétlen jó, ezt nem minden fiú szereti, próbáld lazábban venni a dolgokat, humorosabb lenni, tudj nevetni magadon. És nevess is, mosolyogj rengeteget, ennél nincs vonzóbb.

2018. febr. 13. 01:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a bajom, hogy soha nem volt fiú barátom! :D Akárhányszor megismertem egy fiút és jó volt vele beszélgetni, 1-2 hónap után szerelmes lett.. Szerintem kisugárzás az egész. Én minimálisan sminkelek, úgy öltözködöm mint a "tömeg", csak nem kihívóan. Az egyik barátnőm ugyan ebben a cipőben jár, csak ő egyáltalán nem sminkel, bő pasis ruhákban jár, az arca nagyon szép. Egyikünk sem dekoratív, nincs mit kidobni a szem elé :D Ő pont azért kezdte elhanyagolni a nőies külsőt, hogy ne szálljanak rá a pasik de hiába.. olyan személyisége és kisugárzása van ami kell az összes pasinak. Én pl. mindig flörtölök, szívom a pasi vérét úgy hogy észre se veszem. Nem szándékos, ha egyáltalán nem tetszik külsőre, csak jó vele beszélgetni akkor is. Szerintem próbáld meg :D Én egy ideig le akartam szoktatni magam róla de nem megy, mert ilyen vagyok.
2018. febr. 13. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!