Pontoznatok es adnatok tanacsot hogy hogyan legyek bomba no? Most inkabb olyan "cuki" vagyok. Kepek lent.
Figyelt kérdés
Amit gondolok: barnulnom kene, a szemhejfesteket hasznanlni, valami ruzs, koromlakk. A hajammal is kene valamit csinalni... Talan kiegeszitoket is tobbet hordhatnek...
Cicim sincs sok :(
Nem akarok cuki, aranyos lenni... azt akarom hogy dogos legyek es hogy vegre legyen mellettem egy rendes ferfi...
Majd teszek fel sima ruhas kepeket is talan.
Kepek:
2013. okt. 12. 09:55
1/30 anonim válasza:
jaaaj már...de unalmas leszel úgy bas-ki!!!
miért nem vagy jó így b+?
2/30 A kérdező kommentje:
Mert ez szerintem csak "cuki"... nem olyan hu de noies, szep ruhaim vannak, de valami megis hianyzik belolem. :(
Miert szerinted milyen?
2013. okt. 12. 09:59
3/30 anonim válasza:
Ne akarj tucatribi lenni! Ha most jönnél velem szemben az utcán tuti, hogy észrevennélek. Egyszerűen vagy szép!
4/30 anonim válasza:
Szerintem nincs baj veled:) Ugy vagy jo ahogy vagy!
5/30 anonim válasza:
Basszus azt olvastam, hogy "azt akarom, hogy drogos legyek"... xD
6/30 bgv.hun válasza:
Téged becsaptak! Semmi sem hiányzik. :) Ennél bajosan lehetnél nőiesebb. Ezek a ruhák pont jók, szerintem sminkelned se kéne többet. Úgyhogy téged becsaptak. :) Ne hajszold a nőiességet, szerintem bőven elég jó vagy.
7/30 BodyTransform válasza:
Jó vagy nem kell ide más.
Én utálom azokat a lányokat akik sminkelik magukat....
8/30 anonim válasza:
Ha szerintem dögös vagy, akkor mit tudnék ajánlani szerinted, hogy változtass? Semmit, így vagy jó. Korod?
9/30 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá a dolgokhoz jó úton haladsz afelé h rád is rád húzzák a ribaaanc jelzőt. Na meg ha más mondja meg h nézz ki akkor önmagad leszel? Szerintem jo vagy ahogy vagy.
10/30 anonim válasza:
0 pont már kiraktad magad kilóra közszemlére.Már nem vagy különleges csak egy tömeg a virtuális lyukak közt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!