Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pontoznatok es adnatok tanacso...

Pontoznatok es adnatok tanacsot hogy hogyan legyek bomba no? Most inkabb olyan "cuki" vagyok. Kepek lent.

Figyelt kérdés

Amit gondolok: barnulnom kene, a szemhejfesteket hasznanlni, valami ruzs, koromlakk. A hajammal is kene valamit csinalni... Talan kiegeszitoket is tobbet hordhatnek...

Cicim sincs sok :(

Nem akarok cuki, aranyos lenni... azt akarom hogy dogos legyek es hogy vegre legyen mellettem egy rendes ferfi...

Majd teszek fel sima ruhas kepeket is talan.

Kepek:

[link]

[link]

2013. okt. 12. 09:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én is sokkal fiatalabbnak néztelek, de ez szerintem nem baj:)

Tök jól nézel ki így, nem nagyon kéne semmit változtatnod..bár egy kis smink szerintem mindenkin dob, de épp csak annyi, hogy ne látsszon, hogy ki vagy sminkelve, csak, hogy valahogy szebb vagy:D

2013. okt. 12. 10:50
 22/30 anonim ***** válasza:

jó nő vagy, én az ilyeneket szeretem. Főleg a fekete ruhás kép... ritka szexi :)

Nekem előbb fordult meg a fejemben, hogy mit csinálnék veled, mint az, hogy aranyos, vagy cuki lennél :D

2013. okt. 12. 11:12
 23/30 A kérdező kommentje:

Meg az talan a smink "oregit" is egy picit.

Mondjuk a hetkoznapi ruhaimban nem nezek ki ilyen fiatalnak a visszajelzesek alapjan :)

Aki amugy idosebbnek mondott tegnap egeszen aranyos ferfinak tunik.

2013. okt. 12. 11:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne aggódj, én lassan 24 leszek és mindig elkérik a személyim, hogy elmúltam-e 18. Majd 40 évesen örülni fogunk ennek:)
2013. okt. 12. 11:27
 25/30 anonim ***** válasza:

Nőként mondom: dögös vagy.

A hozzáállásodon kell változtatni, mert testileg minden adottságod megvan hozzá, de úgy látom lélekben még tévelyegsz.

2013. okt. 12. 11:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy,de tényleg 15-nek néztelek.Tinikorodban is fejletlen voltál?;)
2013. okt. 12. 12:33
 27/30 A kérdező kommentje:

Hat cicim tinikoromban se volt sok xD

De tinikoromban mas stilusom volt. Idosebbnek neztek mindig.

Voltam punk kislany total fekete szemekkel, aztan meg nagy valtas szoke meliros hajam volt a vegere meg szoke szormes pufidzsekis ilyen cicababa szeru lany...

Majd lehet teszek ki kerdest korrol sima hetkoznapi ruhaban (az elsot mondjuk hordtam nyaron utcara, a masodikat a kepekrol nyilvan nem)

2013. okt. 12. 12:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is csini vagy, én max a hajadon vátoztatnék kicsit, nekem az túl unalmas, egyhangú. Esetleg ha néha hullámosra csinálnád, vagy valami dögös frizu, féloldalas frufruval pl?
2013. okt. 12. 14:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi a fene? Egy tiszta tükör. :D
2013. okt. 13. 11:55
 30/30 A kérdező kommentje:

Takaritok basszus, mar 22 vagyok, na meg igenylem a tiszta kornyezetet :))) Nem igaz hogy nehez egy tukrot neha letorolni, mar egesz koreografiam van a hazra :)))

Amugy tegnap voltam a Kopaszi-gatnal, egesz jol ereztem magam. El kellett volna kernem annak az aranyos sracnak a szamat aki hallotta hogy arrol beszelunk hogy kivel hozassunk/honnan szerezzunk cigit es megkinalt egy szallal (probalok leszokni) de megsem kertem :/ pedig tetszett... vagy az en szamomat kellett volna megadni neki... meg az athallatszo beszelgetes alapjan ertelmesnek is tunt :)))

2013. okt. 13. 12:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!