Kipróbáltam a garnier önbarnítót és a lábaim tőle nagyon csunyán besárgultak . Adjatok valami tanácsot hogy tudnám sürgőssen vissza változtatni a rendes színre? (bocs a helyes irás miatt :S )
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 19:22
1/9 anonim válasza:
Én is játam már így, de kb 1 hétig eltart amíg lekopik.
A bőr/testradír valamennyire seggít. Más nem.
3/9 anonim válasza:
szóval fehérnéger lettél?:D maszatold össze magad fehércsokival
4/9 anonim válasza:
Ez a luckeEEEr nagyon ráér...
Én jól megdörzsölném domestosos kefével. Amikor kertészkedek, és fekete lesz a kezem/körmöm, és semmi más nem viszi le a koszt,akkor én is így szoktam. Ne félj, semmi bajod nem lesz tőle, csak ne menjen a szemedbe.
5/9 anonim válasza:
jah most ráérek úgyhogy mindenhová írok egy szerintem értékelhető választ
6/9 anonim válasza:
én foltos lettem tegnap XD és amikor észrevettem pont a kezemben volt 1 arctonikos vattakorong, szóval nekiestem a foltos résznek :D meglepően jól leszedte. persze ha egyenletesen sárga lettél, nem vszínű h. ez lenne a legjobb megoldás, de foltosságra jó.
8/9 anonim válasza:
ülj bele egy kád forró vízbe..áztasd magad kb 30 percig, és egy törölközővel kezd el levakarni magadról. Ne ijedj meg, ha hámszerűen jön le, hiszen ezek a krémek csak a felsőbb bőrrétegeket fogják be. Én is így szedtem le:D
Lehet kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni..utána vastagon testápoló...persze nem barnító...
9/9 anonim válasza:
előző vagyok: a nivea barnító nem sárgul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!