Ilyen melegbe nagyon izzadok és átüt a polón az izzadság. Mit tegyek?
Fürödj meg akár napi 3 x.
Vannak jó deo stiftek
amit ha szőrtelenített hónaljra kensz megakadályozza az izzadást.
de reggel ha elmész otthonról fürdés plusz deo
esetleg egy sprayt vihetsz magaddal
ha hazaérsz tusolás ismét és deo
és este lefekvés előtt is
Szerintem ezzel mindenki így van ilyen tikkasztó melegben, nagyon nem tudsz mit csinálni, max cserélgeted a felsőket.
Én amugy ilyen tisztasági kendővel szoktam megtörölgetni magam, mert az nagyon jól hűsít+ ezután dezodor.
Én a hónaljamra gyógyszertárban kapható keveréket használok, a neve: Solutio antisudorica...nekem csak ez vált be!
Viszont ezen kívül nincs a testemen olyan terület, ahonnan ne tudnék izzadni...Volt, hogy álltam a buszon és éreztem, ahogy a hátamról elindul egy izzadságcsepp, és végigszaladt a fenekemig...:S Sokszor szégyellem, hogy ilyen izzadós vagyok, ráadásul nő vagyok! :S Az arcom is kifejezetten izzadós...most is itt ülök a gép előtt, légkondim nincs, de folyik rólam a víz...ez tömegközlekedésen tök ciki, illetve egy új kapcsolat kezdetén :S
De javaslom, hogy minél vékonyabb anyagú ruhákat vegyél fel! Pamut anyagút, ami jól szellőzik! Mást sajnos nem lehet tenni....hűtsd magad, csavarj a csuklódra hideg vizes ruhát, az hűsít!
tudom, hogy ez nagyon hülye ötlet, de ha ennyire zavar akkor hordj sötét felsőket... Mást nem igazán tudsz vele kezdeni.
esetleg ha teheted akkor néha emeld fel hátul a pólód, hogy szellőzzön a hátad, én azt szoktam... vagy törölgesd zsepivel, törlőkendővel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!