Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ebayről most már minden 2...

Ebayről most már minden 2 hónap alatt fog megérkezni?

Figyelt kérdés
Eddig volt hogy ideértek pl a körömlakk ok is 3 hét alatt, most pedig minimum 2 hónap kell neki... Miért?
2019. okt. 6. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert a Magyar Posta csigalassú lett az utóbbi időben. A belföldi mezei leveleket is 2 hét alatt kézbesítik (rajta van a feladás dátuma).
2019. okt. 6. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Ezt én is észre vettem.

1 nappal a határidő előtt szállították ki a rendelésem, pedig mindig 3 hétre jön ált. nekem is. Most aliról rendeltem elm az országban van a csomagom, de lassan 2 hete

2019. okt. 6. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nincs elég ember a postánál, mert kritikán aluliak a fizetések
2019. okt. 6. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is tapasztaltam. Aliexpressről minden általában 2-3 hét alatt jött meg eddig, most pedig 5-6 hét kell neki legalább, de evvel még keveset is mondok.
2019. okt. 6. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezzel kapcsolatban a magyar postát kell okolnod.

Kotlanak hetekig, hónapokig egy küldeményen. És az Eu-n kívülről érkezőket vámolják is, az is plusz 2 hét.

(Értjük mi, hogy nincs ember, de azt meg úgy lehet megoldani, hogy több a fizetés és nem 10-12 órában gyilkolák őket. Mellékesen ez vonatkozik minden minkáltatóra.

AMint normális fizetések lesznek, amiből meg is lehet élni, és olyan munkaidő ami mellett lehet élni, rögtön lesz ember mindenhová.)

Volt olyan küldeményem, ami törökből jött, már augusztus közepén az országban vol, de én csak 1 hete hoztam el a postáról. Már az értesítő is 1-2 nappal később van a postaládában, minthogy megérkezik a csomagom a helyi postára.

2019. okt. 6. 12:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Marha jó 😕
2019. okt. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!