Ebayről most már minden 2 hónap alatt fog megérkezni?
Ezt én is észre vettem.
1 nappal a határidő előtt szállították ki a rendelésem, pedig mindig 3 hétre jön ált. nekem is. Most aliról rendeltem elm az országban van a csomagom, de lassan 2 hete
Ezzel kapcsolatban a magyar postát kell okolnod.
Kotlanak hetekig, hónapokig egy küldeményen. És az Eu-n kívülről érkezőket vámolják is, az is plusz 2 hét.
(Értjük mi, hogy nincs ember, de azt meg úgy lehet megoldani, hogy több a fizetés és nem 10-12 órában gyilkolák őket. Mellékesen ez vonatkozik minden minkáltatóra.
AMint normális fizetések lesznek, amiből meg is lehet élni, és olyan munkaidő ami mellett lehet élni, rögtön lesz ember mindenhová.)
Volt olyan küldeményem, ami törökből jött, már augusztus közepén az országban vol, de én csak 1 hete hoztam el a postáról. Már az értesítő is 1-2 nappal később van a postaládában, minthogy megérkezik a csomagom a helyi postára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!