Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Joy a hónap melyik napján...

A Joy a hónap melyik napján szokott megérkezni az előfizetőkhöz?

Figyelt kérdés
Mert nekem az előző hónapban nem jött, és nem tudom, hogy kilopták a posta ládámból, vagy nem küldték. Ha a következő havi sem jönne, akkor le tudom mondani a rendelést?
2009. máj. 10. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 15-e körül szokott jönni.

Telefonálj, hogy az előzőt nem kaptad meg. Nem vagyok benne biztos, hogy ha lemondod a megrendelést, akkor a pénzed erre arányos részét is visszakapod. Öcsém is így járt egy galambos újsággal. 10 ft volt egy évre, de már a második hónapban nem kapta meg. Majd a harmadikban sem. Visszamondta, de a pénzt azóta sem kapta vissza. Ez már majdnem három éve volt.

2009. máj. 10. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Oooo, a Magyar Posta dolgozóinak egy része nem híres a becsületességéről. Ezért is kezd el egyre több kiadó saját terjesztési hálózatot kialakítani.

Az Ebay-en vásároltam bankkártyával egy USB-s (számítógépes programozással nevelhető) növényt (büdöskét), a csajszi a postán keresztül küldte el, megkaptam e-mailben a képet, hogy feladta, aztán meg sem érkezett.

2009. máj. 10. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, nekem épp most lopták ki a Joy-ból az ajándék The Sims 3 DVD-t.
2009. máj. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!