Férfiak, egyetértetek ezzel a szépség-sorrenddel?
Mi köze ahhoz, hogy 27 vagy?
Mondjuk, ha a 33. helyen levő 16-20 éves Brooke Shields ma odamenne hozzád, szerintem összecsinálnád magad, mert 2 szót nem tudnál hozzá szólni, annyira szép.
Nem mindenkinek ugyanolyan a suázépségideálja. Ennyi.
Normálisak meg nem rangsorolnak.
Nincs a listán Doris Day, Ingrid Bergman, Tippi Hedren.
Mindenesetre Grace Kelly első helye szerintem nem vitás.
Viszont egy ilyen lista mindig szubjektív műfaj.
Én Brooke Shields-t tenném első helyre. Tény, hogy hamar megkeményedtek a vonásai, de olyan 25-30 éves koráig a világ legszebb nője volt számomra. Nem is értem, hogy sorolhatták a 32. helyen levő átlagos nő mögé?
Audry a maga módján gyönyörű, de kétlem, hogy ő lenne a legtöbb férfi számára a szép vagy a jó nő. Túl sovány, lapos. Az arca inkább különleges, mint szép.
Elizabeth Taylor pedig brutál jó nő, de nem szép.
Marilyn és Brigitte valóban megérdemlik a dobogó közeli helyet, bennük egyben van a szépség és a jónőség. Bár nekem Brigitte tetszik jobban. Sophia Lorent is előrébb hoztam volna, bár ő sem az a kifejezetten Hófehérke szépség, és inkább különleges, mint szép, de emellett nagyon jó nő. Aztán vannak néhányan, akiknél én is szebb vagyok, de komolyan.
Brooke Shileds számomra annyira megtestesíti a tökéletes szépséget, hogy egyszerűen nála tökéletesebb nőt nem tudnék elképzelni. Az a haj! A szeme, a szája. A szemöldöke. Furcsa, hogy miért sorolták annyira hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!