Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szexi vagy taszító ez a stílus?

Szexi vagy taszító ez a stílus?

Figyelt kérdés
[link]

2019. okt. 5. 14:33
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
76%
20# nem nem kell mellé,de attól hogy Te a "snassz" divatot viselö hölgyeket szereted,nem azt jelenti hogy mindenkinek csak az jön be,és képzeld vannak lànyok,férfiak,akik kedvelik ezt a stilust és akàr a Bdsm dolgokat akàr enyhe akàr durvàbb formában is,ez se jelenti azt hogy a minden napi életben birtokolja,megalàzza vagy kutyaként bànjon vele vagy póràzon vigye az utcàn is bechippelve...Hanem teljesen normalisak mint minden màs ember..Vannak emberek akiknek vannak egyfajta szexuàlis kúltúràjuk,ezt a "normàl" vagy a hozzàd hasonló emberek sose fogjak tudni felfogni hogy mi lehet ebben élvezet...de nincs ezzel baj ilyen embernek is kell lennie mint ahogy sok màs félének is:-P;-)
2019. okt. 6. 13:45
 22/28 anonim válasza:
100%
Számomra szexi, nagyon bejönnek az ilyen stílusú nők.
2019. okt. 6. 14:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
#21 Nő vagyok, én írtam a kettővel előtted lévő kommentet is, szóval azt se mondhatod jogosan, hogy nem tetszik ez a stílus, mert az enyém is hasonló. Viszont a tárgyiasítást, azt ki nem állhatom, amit pedig te írtál, az egyértelműen az. "Ezt meg amazt csinálnám vele", ergo használnád, mint egy használati tárgyat, ergo tárgyiasítod. Nem annyira bonyolult. A fogalmazási módot átlépte a határát a másik emberrel szembeni tisztelettel kapcsolatban - soha az életben nem láttad ezt a nőt, valószínűleg nem is fogod, de attól még egy hús-vér, személyiséggel és érzésekkel rendelkező ember, nem pedig egy játékszer, egy emberről nem szokás így beszélni.
2019. okt. 7. 04:23
 24/28 anonim válasza:
0%
A pirszing nem tetszik nekem. Az orpirszinget a szarvasmarháknál alkalmazták, hogy,tudhassák húzni őt, de általában valahogy sosem a szarvasmarha jut eszembe az ilyenről hanem a disznó. Némely nőnél valami undorító, ennél még úgy elmegy, de én attól még ellenzem. Van olyan pirszing is ami kör alakú teljesen és láttam már 1-2 csajt aki tényleg úgy néz ki a feje tőle mint egy malacnak
2019. okt. 7. 23:51
 25/28 anonim válasza:
16%

23# Akkor Valamilyen szinten igen igazad van elismerem hogy tàrgyiasitottam,és elnézésedet kérem,megbàntani nem akartalak.DE!azért nyilvàn amit irtam nem úgy kell érteni hogy egy ismeretlennel a Szia utàn màr azonnal térdelnie kéne pórazzàl a nyakàban,hanem egyértelmü ehhez meg kell ismerni egymàst és ha hasonlóak az ilyen fajta szexuàlis érdeklödésük akkor miért ne lehetne akàr ilyen stilusban is üzni a szexet és élvezni..sztem ez is egyfajta szexkultura ha mindkét félnek vannak ilyesfajta fétise,és azért valljuk be hogy a képen a Làny,erösen sugàrozza magàból a szexualitàst és azon belül ezt a Sub hajlamot,és nyilvàn hirtelen a képre nézve kivàlthat emberekböl ilyen érzést amit én irtam le..ettöl független nem gondolnàm se tàrgynak se egy ezköznek akkor se ha mindezt meg is tudnàm tenni vele vagy akàrkivel..

38/F

2019. okt. 8. 06:09
 26/28 mikeXxX ***** válasza:
100%
Csak az orr piercing nem szép számomra középen de amúgy imádnám ! 40f
2019. okt. 8. 13:25
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#24 akkor én szarvasmarha vagyok mert nekem középen van orr piercingem -,-
2019. okt. 8. 23:50
 28/28 anonim válasza:
68%
Gondoltam, hogy valaki le fog pontozni. Nem értem ezt a rendszert. Valakinek a hozzászólását lepontozza valaki mert a választ magára veszi, holott a kérdező az emberek véleményére volt kíváncsi. Ha én egy röhős arcot küldtem volba csak be, akkor megértem, ha valakieponzoz, mert az tényleg nem nyújt hasznos választ. Valóságba ha ezt megkérdezte volna tőlem egy lány barát, hogy rajta hogy áll akkor nyílván nem mondtam volna ezt. De a képen nem ő van rajta illetve, a kérdező csak kíváncsi volt arra, hogy kinek vonzó illetve tasszító az orrgyűrű. Sajnálom, hogy őszinte vagyok. Ezért számodra a következő a válaszom és örülnék ha lepontoznál, mert tőled csak ezt várhatom. #27 ahogy érzed, nekem azt tükrözi.
2019. okt. 26. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!