Szexi vagy taszító ez a stílus?
2019. okt. 5. 14:33
11/28 anonim válasza:
Én lanykent írom hogy nagyon szexi.
Nem vagyok leszbikus.
12/28 anonim válasza:
Engem a különböző fémkiegészítők taszítanak, egyébként izgi lenne.
13/28 anonim válasza:
Piercing és nyakörv nélkül tökéletes lenne.
15/28 anonim válasza:
Szexi és extrém
Mondom ezt nőként
16/28 anonim válasza:
Szerintem borzalom. Kifejezetten taszit.
17/28 anonim válasza:
Szexi és különleges, mondom nőként. Úgy, hogy nekem nem csak az orromban meg az ajkamban van piercing, hanem a szemöldökömben is. :'D
Amúgy pedig nem tudom, honnan veszik az emberek, hogy fáj. Egyáltalán nem fáj.
18/28 anonim válasza:
Nekem szexi.
De minden stílus ilyen, megosztó.
Van, aki ez, vagy aki azt szereti, közben a másikat meg nem, szóval megfelelési oldalról mindenkinek egyformán lehetetlen megfelelni.
Annak, akik közel állnak a stílushoz, azoknak tetszeni fog, akik nagyon távol, azoknak nem. Ez már csak így megy.
19/28 anonim válasza:
Nekem meg ez màr nem a szexi kategória,hanem a perverz izgató hu de szétdug..m kategória...de a nyakörvre simàn kéne a póràz is,és remélném hogy a puncinàl is van piercing;-)
20/28 anonim válasza:
# 19:
Tulajdoni lap nem kéne mellé? :P Egy ember, nem egy tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!