Ha egy fiú befesteti kékre a haját akkor hülye?
Figyelt kérdés
Mert egyik osztálytársamnak ilyen a haja és nagyon furcsa mert órán telefonozik,káromkodik,kötekedik.2019. okt. 3. 19:01
1/12 anonim válasza:
Nem a külső határozza meg hogy ki mennyire intelligens. Persze a kevésbé normálisok csinálják ezt de vannak kivételek köztük.
2/12 anonim válasza:
Én most magamból indulok ki, nekem a nagyon sötétbarna-már már fekete hajam lett kiszőkítve.
Igazából teljesen normálisnak tartom magamat, az egyik legjobb tanuló is vagyok az osztályban...
Szimplán kellett egy kis változás.
3/12 anonim válasza:
Nem feltétlen hülye, inkább divatmajom.
4/12 anonim válasza:
Nem a kék haja miatt káromkodik, kötekszik és telefonozik, hanem a belső problémái miatt. Nem hülye, csak problémás. Mindenáron fel akar tűnni valamivel. Egyébként a tanár hibája, hogy ezt nem tudja rendezni (különönsen a kötekedést, órai telefonozást), otthon pedig a szüleié.
5/12 A kérdező kommentje:
Mik lehetnek ezek a problémák?
2019. okt. 4. 06:39
7/12 anonim válasza:
Mivel egyenjoguság van így fiúk is festhetik a hajukat olyanra amilyenre szeretnék úgy mint a lányok.
8/12 anonim válasza:
Csak feltűnési viszketegsége van. Azért csinálja hogy mindenki rá figyeljen , mindenki ő róla beszéljen , mégha rosszat is . Megbámultatja magát , mert szeret a figyelem középpontjában lenni . Ennyi.
9/12 anonim válasza:
Ha súlyos problémái lennének akkor " csenben szenvedő típus" nak kellene lennie.
Szerintem szimplán annyi a baj hogy otthon sem kap elég figyelmet. Mert ha komolyabb családi problémai lennének akkor mint mondtam csendben szenvedő tipus lenne.
10/12 anonim válasza:
71%-os.
Tedd félre a pszichológiai ismereteidet mert mint az előbb írtam sok ilyen lányt lehet látni és nem hinném ,hogy hasonló problémáik lennének inkább csak most ilyen heppjük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!