Nagy mellű lányok ti milyen ruhákat hordtok?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, 163 cm magas vagyok és 63 kg. Nagyok a melleim, has részen is van rajtam mit fogni de nem mondanám ducinak magam.
Akármit veszek fel, minden annyira közönségesnek mutat rajtam. Ha topba vagyok azért, de ha pólóban akkor többször is megkapom hogy előnytelen az is.
Gőzöm sincs mit kéne hordanom úgyamblokk. A lábam vékony feszes, fenekem is van, de így az összhatás borzasztó bárhogy is öltözök fel.
Esetleg valaki aki hasonló dolgokkal van megaldva tudna tippet adni?
23/L
2019. okt. 2. 21:48
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat :) Fölsőkre gondolok elsősorban.
2019. okt. 2. 22:20
3/5 anonim válasza:
Nem mélyen kivágott, V nyakú felsők rajtam jók szoktak lenni. Sajna ha túl szűk, az lehet közönséges, ha túl bő akkor meg előnytelen. Legjobb, aminek van valami szabása, mell alatt megkötős vagy karcsúsított. Persze ezeknél meg méretproblémák lehetnek (a mellet takaró rész nem takarja a mellet....).
4/5 anonim válasza:
Szokott segíteni, ha alul megcsomózod a póló alját. Amit mindenképp kerülj, az a spagetti pántos felsők.
5/5 anonim válasza:
Ugyan ezek az adottságaim.En mindent felveszek szinte,egyaltalan nem izgat milyen tipusu/formaju csak fekete legyen😬🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!