Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelen, ha egy fiatal nő...

Igénytelen, ha egy fiatal nő nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Régen tinédzserként erősen festetem magam, pirosas-bordós rúzsok, hajtőig a tusvonal, műszempilla, füstös szem, és ezeket egyszerre mindennap.

De ilyen huszonévesen rájöttem, hogy anélkül is szép vagyok, nem kell vakolat, és csak szempillafestéket használtam már. De dolog lekaparni, még zsíros lemosóval is.

Meg eredetileg is koromfekete, dús szempillám van, meg sűrű szemöldököm, rózsaszín szájam. Így nem gáz, ha nem sminkelek? Van, akit ez taszít?

Amúgy sötét hajam, olívás tónusú bőröm van, sötét szemöldököm, szempillám és szeme van.

ez így nem túl átlagos, hogy semmilyen drogériás sza......t nem kenek magamra?

Szép lehet egy ilyen nő? Mert úgy érzem, én így is jól nézek ki... De más mit gondol róla???

2019. szept. 28. 12:36
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%
Miért lenne igénytelen? Én általában sminkelek de pl. ma is anélkül mentem ki. Nem éreztem magam igénytelenebbnek mint tegnap amikor volt rajtam smink.
2019. szept. 28. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy néhányan az igénytelenséget ezzel párosítják egyébként.

A smink szerintem csak egy plusz, egy extra valami amit sokan szeretnek használni. De ettől nem lesz igénytelen valaki, ha nem sminkeli magát.

Az az igénytelenség, ha valaki nem fürdik, koszos marad, nem mossa meg a haját stb.

2019. szept. 28. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal férfiként nekem az jön be, ha minél kevesebb smink van egy szép lányon. Ha nem szép egy lány (inkább úgy mondanám, hogy nekem nem tetszik, mert a szépség nagyon szubjektív dolog), azon a sok vakolat sem tud segíteni. Viszont egy szép lány kinézetét az én szememben le tudja rontani.
2019. szept. 29. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Már használok spirált meg szájfényt.

Ennyi kiemel, mégse sok. Nem is gáz, nem is túlzás, nem ribis élénkvörös száj.

Nem vastag tus meg

semmi, csak szempillaspirál meg szájfény, ennyi

2019. szept. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!