Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyre gyakrabban látok fiatal...

Egyre gyakrabban látok fiatal lányokat szőrös lábbal. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Nyáron a Balcsinál többet is láttam, és a minap a plázában is. Természetesen ne medveszőrre gondoljatok, de az a szőkés,barnás pihe jellegű, viszont azért elég hosszú,sűrű ahhoz, hogy észrevehető legyen,holott nem ezt figyelgetem. Nem kelll félreérteni, ez nem kritika, semmi bajom vele ha ilyen, csak furcsa. L.
2019. szept. 11. 08:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Mostanában volt egy celebek által indítványozott trend, ami elutasítja az állandó szőrtelenítést. Pl. Rihanna, Lady Gaga és még pár híresség is posztolt fotókat szőrös lábbal, mondván, hogy ugye ez természetes. Talán befolyásolja ez is a fiatalokat, de lehet, hogy nem ez az oka. Nem mindenkinek fontos, hogy naponta borotválkozzon.
2019. szept. 11. 09:06
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert nincs allandoan idonk borotvalkozni
2019. szept. 11. 09:58
 3/16 A kérdező kommentje:
De ez, amit láttam nem igénytelenség. Szép, jólöltözött lányok voltak. Eszembe sem jutott, hogy ez igénytelenség lenne.
2019. szept. 11. 10:02
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen, az első válaszoló jól írta. Engem nem zavar az ilyen. Mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja!
2019. szept. 11. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

A szörös-szörtelen divat rengetegszer váltakozott a történelem során, egy ideig ez, utána meg az ellenkezöje a pozitív.

Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csak megszokás és társadalmi nyomás kérdése.

2019. szept. 11. 11:16
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Van az az allapot, (sotet hajszin=fekete szor) amikor mar latszik a borosta de meg fajna, kipattogna, kiverezne ha leborotvalnam mert amugy pici.

Akkor ne menjek strandra? Most vagy azert szolnak meg mert borostas vagy azert mert sebes es verben all.

2019. szept. 11. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Végre hogy a csajok is rá jönnek hogy nem a média hülyeségeinek kell megfelelni.

Én is voltam strandon és bizony többnek látszott a bikini vonal is hogy nincs lekopasztva.

2019. szept. 11. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy az első írja. És erre rájön, hogy sok nő igénytelen is.
2019. szept. 11. 16:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát kedves 39% os, ha ilyen rossz véleménnyel vagy a nőkről, akkor próbálkozz a fiúknál. Szerintem mindenk jobban jár.
2019. szept. 11. 16:34
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezö: ezzel a válaszoddal teljes mértékben egyetértek, az egyetlen gond, hogy a 39%-os a fiúknak sem kell!
2019. szept. 11. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!