Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyre gyakrabban látok fiatal...

Egyre gyakrabban látok fiatal lányokat szőrös lábbal. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Nyáron a Balcsinál többet is láttam, és a minap a plázában is. Természetesen ne medveszőrre gondoljatok, de az a szőkés,barnás pihe jellegű, viszont azért elég hosszú,sűrű ahhoz, hogy észrevehető legyen,holott nem ezt figyelgetem. Nem kelll félreérteni, ez nem kritika, semmi bajom vele ha ilyen, csak furcsa. L.
2019. szept. 11. 08:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

Nem kellenek fiúk, nők kellenek, IGÉNYES, ÁPOLT nők.

Te meg maradj a jetiknél: [link]

2019. szept. 11. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
97%

Idén nyáron velem is előfordult, hogy szőrös lábbal mentem utcára. Szerencsére elég ritkák a szőreim, így nem feltűnő, ha véletlenül kimarad egy borotválkozás - ez pedig időnként megesik, mert hiába vékonyak és ritkák a szőreim, gyorsan nőnek.

Nem tartom magam igénytelennek (tiszta ruhában járok, figyelek a személyes higiéniámra, adok a megjelenésemre), de megesik, hogy egyszerűen csak nincs rá időm ezt megcsinálni. Dolgozok 8-10 órát, későn érek haza, megcsinálom az ebédem másnapra vagy még takarítok/mosogatok, és akkor már nincs kedvem a dologhoz. Reggel nem akarok kockáztatni, hogy megvágom a lábamat, amúgy is hajlamos vagyok kapkodni. Epilálni, gyantázni időigényes, és bár hatékonyabb a borotvánál, nekem sose lesz "4 hétig sima a lábam" (olyan vékonyak a szőreim, hogy az epilátor sokszor csak eltépi a szálat és nem kitépi).

A másik ok, amiért nálam csúszhat a szőrtelenítés, hogy könnyen kipattog a bőröm, begyulladnak a szőrtüszőim, stb. Akkor már jobban mutat egy picikét szőrös lábszár, mint egy kipattogott láb, ami leginkább a pöttyös rudi csomagolására hasonlít.

24n

2019. szept. 11. 18:25
 13/16 anonim válasza:
3%
Kevésbé zavar a serkenő szőr. Az annál inkább, hogy a fiatal, 18-20 körüli lányok fele elhízott. Strandon még feltűnőbb, mivel méretük ellenére nem megfelelő fürdőruhában feszítenek.
2019. szept. 11. 21:24
 14/16 A kérdező kommentje:
A fiúk,férfiak szintén...
2019. szept. 12. 05:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Bár nekem nem ilyen szőkés, barnás pihe jellegű, már idejét sem tudom, mikor szedtem le utoljára.
2019. okt. 8. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs leszedve.Igaz,nyáron le volt,de nem volt mindig sima,egyáltalán nem zavart ha borostás.Az én szőröm is elég sötét és sűrű.L
2019. okt. 22. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!