Mi a véleményed arról, ha egy nő (arcra fiatalos, de már nem fiatal) az ősz hajában világos- / középbarna melírt hord? Egy kis fűszer, ami feldobja az egyhangú őszt? Vagy inkább igénytelen?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 10:27
1/4 anonim válasza:
Ezt nem tudom elképzelni, még nem láttam ilyet.
Miért nem festeti?
Nekem nem tetszik az ősz haj, 100-ból kb. 1 nő van, akinek jól áll és nem úgy néz ki vele, mint öreg nagymami.
2/4 anonim válasza:
Sok minden nem derül ki, milyen hosszú haj, csak őszül (milyen színű) vagy teljesen fehér stb. De én hajlok rá hogy nem mutatna jól, pláne egy ilyen sötétebb szín.
3/4 ParisRose válasza:
Én olyat láttam, h őszülő hajban szőke satír. Egész jól leplezi az őszülést, és jól is áll az illetőnek. Sztem nem igénytelen, meg lehet jól csinálni.
4/4 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy vagy maradjon tiszta ősz - ha szép a haj és jól is áll a tulajdonosának -, vagy inkább legyen befestve.
Elvileg nem rossz az elképzelés, de ha nem szépen van megcsinálva, úgy nézhet ki, mintha valaki épp meg akarna szabadulni a festéktől és itt-ott még foltos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!