Szinte mindennap ilyen meleg kinézetű, ocsmány, emós fiúk, sőt, már férfiak(!) jönnek szemben az utcán. Mi a barátnőimmel rosszul vagyunk tőlük. A vasalt hajuk a fejükbe fésülve, anorexiások, ráadásul óriási "fájdalmaik" vannak. Ilyenkor azt kívánom, bárcsak visszamehetnék az időben vagy 20 évvel, amikor még férfi volt a férfi... :'(
nyugi vannak még ;) megfelelő helyen kell őket keresni. elmész egy galériába, na ott tuti nem találkozol emós fiucskákkal...
2010. júl. 15. 16:48
12/16 anonim válasza:
igen, sajnos egyre több az ilyen. Egyik osztálytársam sötétbarnáról platinaszőkére szivatta a haját, vasalja, kistükörrel és fésüvel jár iskolába. és ő "fiú".... vagy mégse xD
A lányok "kur.vás" öltözködése is igaz, egyik előttem szóló.
Mi vagyunk a cikik, a gázosok, amiért nem vagyunk divatmajmok :D Lehet megköszönni Amerikának, ahonnan a sok nyálfejű buzernyák színész meg énekes tölti a fejükbe a nyálas szövegeit és elképzeléseit.
2010. júl. 15. 18:00
13/16 anonim válasza:
Amíg a divattervezők és művészek között felülreprezentáltak a homokosok, addig a divat is ilyen kifordult lesz :(
2010. júl. 15. 18:07
14/16 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem :(
2010. júl. 15. 19:01
15/16 anonim válasza:
minden osztálytársam odavan ezekért a deszkás pasikért, csak én nem. az oké, hogy metroszexuális, de pasisan legyen az! megoldható az is simán.
számomra sokkal vonzóbb az olyan srác, akinek széles vállai vannak, az olyan biztonságot sugárzó!=) a szép szemeket is szeretem, amit nem takar el a feketére/szőkére festett haj.
2010. júl. 15. 20:37
16/16 anonim válasza:
Ne is mondjátok! Akkora csőnacis pasi őrület van nálunk is. Örülök, hogy nyáriszünet van mert egésznap ezekről beszélnek az osztálytársaim. Megvannak bolondulva a " csőnacis, hosszúhajú, deszkás srácokért." Összes csaj az iskolába megvan őrülve ezekért.. Mert ezek szexik.. Mindegyiknek van ám csaja kivétel nélkül. Nem baj.. Legalább a normálisak maradnak nekem! A sulinkban aki normális az már csajt sem talál mert a pofájába nyomják, hogy csőnacisok tetszenek boccs.. FÖRTELEM! :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!