Azokhoz szól a kérdés akiknek van fültágítójuk. Mekkora van, csak egyik vagy mindkét fülben, és mióta? Ha mindkettőben van akkor egyszerre csináltatok, vagy kicsit később?
Nekem jelenleg van egy 6mm-es a balban. Elég régóta most gondoltam, hogy 8mm-ig megcsinálom, de akkor már a szimetria kedvéért másikat is meg kéne :D
Mi a véleményetek egy vagy inkább mindkettőben mutatna jól ? Ha lehet mellőzük a gusztustalan és társai hozzászólásokat :D természetesen elfogadom akinek ez a véleményen, csak a kérdés nem erre vonatkozik, és ne raboljuk egymás idejét :)
F
Nekem mindkét fülemben van,14mm. A jobbal kezdtem,amikor az 14-es lett,jött a másik.
Szerintem az is jól néz ki,ha csak az egyikben van:)
Én jobb füllel kezdtem. Kb 13 mm volt mikor elkezdtem tágítani a bal fülemet. Időközben utolérte a jobbot. Most mind a kettő 18 mm
Szerintem egy fülben is jól mutat, bár én nagyon a szimmetria híve vagyok.
16/L
Nekem a bal fülemben van kitagítva 8 mm-re, a másikba meg 5-re..
Először a bal fülemet kezdtem tágítani ami nagyon könnyen és viszonylag fájdalommentesen ment..
A jobb fülem viszont sokkal jobban fájt mikor elkezdtem tágítani..
Nekem igazából az is tetszik ha csak egy fül van kitagítva,vagy ha nem szimmetrikusan van
Szóval szerintem úgy is jól mutat ha nem szimmetrikus ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!