Fiúk! Nektek bejönnek az olyan lányok, akiknek van fültágítójuk mindkét fülükbe, igaz csak 10mm-es, orr pc-jük, kicsit emós kinézetűek, nagyszájúak, csúnyán beszélnek?
Figyelt kérdés
Vagy pont az ellenkezője, akik természetesek, és kedvesek.....2012. aug. 2. 15:13
1/7 anonim válasza:
Nem jönnek be. Az olyan lányok inkább tűnnek számomra fiúnak mint lánynak.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen és a viselkedésük fiús kicsit. De amúgy igazából szépek!
2012. aug. 2. 15:27
3/7 anonim válasza:
Ha majd a biszexualitás bűzös mocsara elnyel, elgondolkodom majd ezen az irharepesztően komoly kérdésen. Fényképezzék magukat sokat a csajok: legalább 10 év múlva lesz min röhögni.
4/7 anonim válasza:
tágesz, pc oké, még az emo kinézet is, a belső tulajdonságok viszont nem :D
5/7 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy büdösek meg mocskosak is xd
2012. aug. 4. 10:09
6/7 anonim válasza:
Normális embernek nem jön be az ilyen, már bocs. :D
Én utálom, ha egy lány csúnyán beszél, meg emós. Még 13 évesen is gáz, nem, hogy idősebben.
Ajánlom, hogy ne akarj különcködni, mert bármennyire is azt hiszed, ettől nem vagy különleges. Sokkal többet ér egy kulturált, normális kinézetű lány, mint egy ilyen emós pics@. 17/f
7/7 anonim válasza:
Nem jön be. Lehet szép az arca ,ha mindkét fülén átlátok, valahogy elrontja az összhangot. Ronda... Nagyon. De magán vélemény... A pc jó lenne, és nem érdekel az öltözködési stílus. Csúnya beszéd: Én is úgy beszélek. Nagyszájú: Én is az vagyok. Amúgy ellenkezője? Természetes ,és kedves? Miért ,ha valaki olyan mint te már nem is lehet kedves?:) Bár, ha te az ellenkezője vagy a kedvesnek, akkor alapból nem fogsz kelleni...:/:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!